Giulia biala przyjechala wczoraj do Ganinexu w Kato. Podobno pierwsza w PL.
Printable View
Giulia biala przyjechala wczoraj do Ganinexu w Kato. Podobno pierwsza w PL.
W carserwisie w Warszawie też już jest biała Giulia ;)
W Poznaniu też już jest (Pol-Car). Też biała z całym czarnym środkiem. Mało reprezentacyjnie to wygląda.
Nie wiem, wrzucili tylko zdjęcia na fejsbuczka.
Ostatnio udalo mi sie taki filmik zrobic :)
https://www.youtube.com/watch?v=wJuHG8Jk464
Na zdjęciach wygląda cudnie - taka głęboka barwa... ale w praktyce polecam zobaczyć go na żywo. Carserwis (wawa) ma jedną giuliettę w tym kolorze i... to chyba najgorszy lakier jaki jest dostępny, refleksy świetlne są przepiękne, cudownie to się prezentuje, ale podstawowa barwa tego lakieru to jakieś nieporozumienie... przynajmniej dla mnie, wczoraj widziałem to w Słońcu i podziękowałem na rzecz matowej...
Tak jak Rado napisal na poprzedniej stronie, wczoraj sprzedawca się wygadał, że ten klient który czekał w kolejce za mną przyjechał w sprawie giulii qv... jak podam specyfikację tego właściciela obecnej giulietty jaką ma to myślę, że łatwo będzie można go namierzyć jeśli ktoś orientuje się na Mazowszu wśród właścicieli julek :)
Co za bullshit. Księgowi wygrali, dlatego masz diesla z aluminiowym blokiem, turba na ball-bearingu, wał z włókna węglowego, 50:50 rozkład mas, dwuwahaczowe zawieszenie z przodu a nie jakiś plebejski makpierdson, czterotłokowe brembo w podstawie a nie jakiś pływający badziew, masę aluminium w zawieszeniu i konstrukcji auta, porządne materiały, najmocniejszą alfę w historii, która przy okazji jest bezpieczniejsza niż Volvo, i wygląda lepiej niż konkurencja. Wygrali księgowi normalnie.... Ja dziękuję za ładne auta marzycieli, czy drugą 159. Giulia to najbardziej kompletne auto alfy od dekad.
Ja z kolei oglądałem białą w POL-Carze. Diesel 2.2 180KM wersja Super z ekstrasami w sumie za ok 200K. Za 3 tygodnie ma być dostawa następnego(ych) aut.
Z odczuć osoby, która miała mieszane odczucia odnoście zewnętrza, jest dobrze, nawet bardzo dobrze! W realu auto zyskuje, jest masa przetłoczeń, linii, których nijak na ekranie monitora nie da się zobaczyć, proporcje bardzo ładne. Pod maską, na plus bardzo duży porządek w rozplanowaniu instalacji i przewodów, i jako ciekawostka, mocowania amortyzatorów to aluminiowe odlewy (!) faktycznie widać, że ludzie z Ferrari pracowali nad Giulią. Wnętrze widać, że zupełnie wyższa półka niż 159, przyjemny miękki opór, przy regulacji nawiewów, na prawdę nie ma czego się wstydzić, moim zdaniem jest to poziom wykonania, przynajmniej ten co w BMW. Jeśli chodzi o benzyny to te pierwsze będą ponoć dostępne tylko z automatem.
Hmm jakoś nie jestem w stanie się przyzwyczaić do rejestracji na ryjku Giulii
Sprawdzę czy w Krakowie jest jakaś Giulia i jak jest jutro podjadę dotknąć. Coraz bardziej mi się podoba :) i choć pewnie że trzy-cztery lata będzie musiała na mnie poczekać to chce ją już poczuć i usłyszeć jak oddycha!
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka