Pozdro dla srebrnej 156 na ramkach Alfaholików, czającego się o 20tej na Batalionów Chłopskich :)
Wysłane z mojego HTC Desire 500 dual sim przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdro dla srebrnej 156 na ramkach Alfaholików, czającego się o 20tej na Batalionów Chłopskich :)
Wysłane z mojego HTC Desire 500 dual sim przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 145 widzianej niedawno zawracajaca na skrzyzowaniu wroblewskiego/politechniki
Pozdrowienia dla kierowniczki (?) 156 DW... parkującej przed 22 pod Ravello :-)
A kto to dzisiaj po 15 mijał mnie w Niewiadowie przy biedronce swoja 156 fl na blachach EP? :)
Wysłane z mojego GT-I9300
Pozdrowienia dla kerownika czarnej 156 widzianej dzisiaj około 12 na placu legionów w Wieluniu
Pozdrowienia dla czarnej 147 (chyba 3d) widzianej pod Castoramą na Sikorskiego (wjeżdżała na parking od tejże ulicy) - niestety zauważyłem ją dopiero w lusterku wstecznym :-/. Pozdrowienia także dla czarnej 159 SW widzianej w tym samym czasie na światłach na skrzyżowaniu Sikorskiego ze Zgierską w stronę Włókniarzy (miała chyba ramki Alfisti Łódź).
a to ta 159 to moja. Pozdrowionka
Pozdro dla złotej 147 FL na ramkach AH widzianej na Wigury przy Pietrynie :)
pozdrowionka dla srebrnej 156, którą często widuję w drodze do pracy zaparkowaną na Pomorskiej :)
i pozdrowienia dla ciemnej 156, którą mam przyjemność spotykać zaparkowaną na Orlenie na Przybyszewskiego przy Peugeot - czyja to, przyznać się ? :)
Pozdrowienia dla Bajona uciekającego przed korkiem na Paderewskiego z jakąś godzinę temu :D