szkoda ze nie ugadalismy sie na godzine konkretna teraz kolo 18 pewnei nikogo nie ma i nie bedzie juz dzisiaj a po F1 jak bylem sie przejechac to nie widzialem nikogo :(
Printable View
szkoda ze nie ugadalismy sie na godzine konkretna teraz kolo 18 pewnei nikogo nie ma i nie bedzie juz dzisiaj a po F1 jak bylem sie przejechac to nie widzialem nikogo :(
sorki tak wyszlo ale zebys wczoraj napisal nie byloby problemu bo my z impulsem handel obwozny otworzylismy:) moze z nami sie wybierzesz do osna lubuskiego na grilowanie a wyjechac mozemy o 8 z pily bedziemy ok 9 w czarnkowie :) a ta trasa jest lepsza tak vice zdecydowal
wlasnie nie pomyslalem o tym i nie mialem bardzo kiedy... no coz nastepnym razem napewno uda sie spoktac...
a na ile tam jedziecie i kiedy jest wyjazd??
wyjazd rano w niedziele i powrot chyba wieczorem w niedziele
z checia bym sie przejechal z wami zawiazal nowe znajomosci ... jesli uda mi sie zalatwic wolne i o ile zona nie bedzie pracowala to bym sie z Wami przejechal o ile nikt nie bedzie mial przeciwko:)
Mysle ze nikt nie bedzie mial nic przeciw :) Na jakiej zmianie robisz ?
w niedziele mam 2 zmiane w srode dopiero sie dowiem czy mi da wolne to wtedy tez dam znac czy udaloby mi sie z Wami wybrac:)