-
ktory michal?? :-) moja ostatnia propozycja spotu zostala odrzucona :-P wiec czekam na termin a przyznam ze zalezy mi na obecnosci drugiej 147-ki gdyz mam cos do sprawdzenia :-) a swojej belli nie mam zamiaru sprzedawac za daleko ten romans zaszedl zeby tak nagle go konczyc :-)
-
Ok więc długi weekend już za nami i pewnie wszyscy już wytrzeźwieli więc proszę wszystkich o określenie się co do tego lub następnego weekendu jak macie z pracą lub innymi zajęciami. Gdy dojdziemy komu i jak pasuje to bierzemy grilla oraz piłkę i jedziemy do Chodenic na kiełbaski i zagrać jakiś meczyk :) Po ustaleniu terminu zapraszamy wszystkich Alfaholików :)
-
o widzisz, bardzo good idea :D no to tak, 12.05 niestety nie jestem pewny czy dam radę, ale myślę, że 19.05 jak wrócę z zawodów, to tak około 17.00 powinno mi pasować ;) chyba, że zajmiemy pierwsze miejsce, to może być z tym różnie (czytaj %%) ;)
-
Myślałem raczej o sobocie 11 lub 18 ale tak czy inaczej się dostosuję. A co z resztą zainteresowanych i nie mówię tu tylko o Bochni (zapraszamy między innymi Bochnię , Brzesko , Nowy Sącz , Tarnów , Kraków , Żegocinę i resztę Alfacholików z całej Polski)?
Więc aby każdy szybko miał obraz: kto będzie , skąd i kiedy to robię wstępną listę:
1. bumarc + Majka + malutka :) , Bochnia , mam zawsze czas i się dostosuję :)
2. ...???
-
Sobota 18 maja wstępnie może być.
-
-
Widzę że Anet , micrus i ja się piszemy na 18.05. ale co z resztą? A co do grilla w Żegocinie to myślę że Bochnia się postara i też złoży wizytę :)
-
No właśnie Marcin tylko my a gdzie reszta,poczytaj watek Rafała o grillu ja NS się zapowiada,a u nas to jakoś strasznie idzie po grudzie.
-
Anetko widzisz że znów te same osoby się piszą a reszta śpi. Zaczyna mnie to już wkur...
-
zlość piekności szkodzi Marcinku :P no coż 18 wstepnie mi pasuje wiec ok a co do żegociny daleko nie mamy wiec czas jeszcze pokaże :)