Bierta Pany rurki od kolegi, towar pierwsza klasa i obsługa super hiper. To był mój 2 zakup i polecam kolegę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Bierta Pany rurki od kolegi, towar pierwsza klasa i obsługa super hiper. To był mój 2 zakup i polecam kolegę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich.
Proszę o podanie na priva ceny za górną i dolną rurę do turbo do AR 156 1,9jtd 115KM 2004r
Jakie elementy potrzebuję jeszcze aby je zamontować?
Jakie są zasady wysyłki?
Pozdrawiam
Witam,
jaki koszt za górną i dolną rurę dolotową do AR 147 1.9 JTDm 120KM 2005r? :) Bo już nie mam sił wymieniać tych gumowych ;/
I jak sprawa z łącznikami i obejmą?
Pozdrawiam serdecznie
Jak wyglada temat zrobienia dolotu do 159 1.9 jtdm 16v chętnie zaopatrzylbym sie w ladna kwasóweczke zamiast gumy i plastiku :)
Wszystko założone, nie żałuję ani złotówki, polecam.
Załącznik 127371Załącznik 127373
Tapnięte z SM-N9005
Ciesze sie ,ze jestes zadowolony,pozdr i zapraszam,do 159 nadal jest tylko plan:(
Hej proszę o podanie ceny za górną i dolną rurę do turbo do 156 1,9jtd 115KM 2004r
interesuje mnie gotowy zestaw do montażu
Jakie są zasady wysyłki? i czas realizacji?
A mnie interesuje cena za dolot do silnika 1,9 JTD 150 KM - jeśli to ma znaczenie to rok produkcji 2005. Odpowiedź może być na PW.
Dzięki
Ładnie to jest zrobione ;) Ktoś się postarał. W jakich cenach się zmieściłeś? Ja myślę nad przeróbka swojego dieselka. Nie wiem na ile mam się szykować :) Wiem, że turbo jest drogie ale to nie problem bo mam już trochę pieniędzy odłożone. Potem jeszcze trzeba wszystko ustawić ;) Autko musi śmigać bo już powoli mi mocy brakuje a nie chcę wymieniać auta bo te co mam jest mega super.