no siema :)
Printable View
no siema :)
może jakaś środa lub czwartek ?
no moze sroda ;]
no to sroda :) godziny wieczorne zapewne. Pytanie gdzie?
sadze ze tak 19 pewnie moglaby pasowqc tez innym. A miejscie to moze parkimg real na bora komorowskiego?
Mysle, ze dobre miejsce i dobra godzina:)
szydera :D
A Wy sobie tam nie wiecie, że inni spotykają się gdzie indziej :D
Załącznik 76891
magik wiesz jak ze mna :P
Aj, w ECARU Kraków (Exclusive Club Alfa Romeo Users) nie ma jednego miejsca spotkań.
Ale Cśśśs. Miałem nic nie mówić :P
Z innej beczki i od razu sorry za OT:
Czy parking nad dworcem PKP Kraków Główny jest czynny całą dobę????? Jutro muszę gdzieś w tej okolicy koło 7 auto zostawić.
Hm...
Nie, nie jest czynny całą dobę.
Ogólnie rzecz biorąc, to już należy do Galerii.
I jest płatny.
- - - Updated - - -
Ja tak koło 7:00 zaczynam pracę, więc jak chcesz gdzieś zaparkować, to możemy się spotkać na Bosackiej w Krk (po drugiej stronie dworca) i dam Ci wjazdówkę na nasz parking.
To jak robimy jutro maly sped? o 19-20 pod realem ?
no ja, trollu i mr "jeb sie" pewnie bedziemy ;) co do reszty bydlakow to nie wiem :)
z blondyna103 mielismy jeszcze zalatwic cos ale jesli przyjezdzacie to i my przyjedziemy ;)
Dawno mnie nie było, więc również się pojawię :)
jEżU ja ci dam "bydlaków" :P ja sie pojawie
ps. piter nie zapomnij kompa prosze:)
wiem wiem, pamietam :) przypominajka w telefonie też ustawiona :lol:
piter może sie czołgne z Tobą :)
tez dzis wpadne
Też wpadnę!
Widze ze dzis nas bedzie troche a nie tak jak tydzien temu. :P
Ja jak zwykle tez bede :D
tez będę. :) sporo ludzi sie zapowiada
Zaaaaakuuupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :p
siema.. kto dzis sie wybiera na zlocik?
Ja bede. Mr Brzydal tez pewnie wpadnie. Trolololo moze tym razem nie zaspi :P Zaraz ich pogonie w robocie.
Siema, ja się raczej pojawię :) miejsce jest to samo co zawsze?:)
wielki zapomniany :P będe . krystyna pewnie tez sie pojawi jak zwykle hahaha
W końcu mam środy wolne to przy najbliższej się zjawie. Oj nie.. jednak nie.. zapomniałem że moja Alfa leży w szpitalu ;((. Nie wiem kiedy kuracja się skończy.
no tak dziwne jak mozna zapomniec ze auto w serwisie jest ;] to jest taka choroba tylko ze jak ona sie nazywala :P o wlasnie sobie przypomnialem :P alzheimer
Witam. Jestem nowy na forum, jestem tez dopiero od niedawna szczęśliwym posiadaczem Alfy. Chciałbym się zapytać kiedy i gdzie są organizowane cykliczne spotkana w Krakowie. Jestem tez studentem i nie znam jeszcze bardzo dobrze Krakowa i proszę i w miarę dokładny adres, miejsce. Dziękuje i Pozdrawiam.
sadze ze środy by pasowały wiekszosci tak o 19 tutaj : https://maps.google.pl/?ll=50.087884...00603&t=w&z=21
reszta się zgadza ze mną ? :P ( magik bez komentarza prosze :P )
No to może i ja w końcu się pojawię...
Dzięki wielkie. Postaram się pojawić.
ludu powstańcie i powiedzcie czy będziecie w dniu jutrzejszym marznąć z innymi pojebami :D
Postaram się wpaść. Tam gdzie ostatnio?
Nie szukamy jakiegos cieplejszego miejsca na zime? Parking pod Galeria Kazimierz lub Bonarka? Juz poruszalismy kiedys ten temat i moze bysmy cos zdzialali. Postaram sie byc dzis.
Galeria Kazimierz każe płacić za parking :P