A niektórzy w pracy albo przy innych alfach :-P
Printable View
A niektórzy w pracy albo przy innych alfach :-P
PROSIMY O SZYBKIE WPŁATY ZA PAKIETY I WEJŚCIE DO ZBROJOWNI !
Pomoże nam to sprawniej załatwić pakiety pamiątkowe i dzięki temu będą bardziej urozmaicone
Koszt pakietu to 35 zł.
W tej cenie jest koszt pakietu oraz zwiedzania zamku-zbrojowni.
Każdy kto nie zakupi pakietu zobowiązany jest wpłacić 7zł (koszt zwiedzania jest obowiązkowy)
Za osoby towarzyszące również dopłacamy:
- z pakietem pamiątkowym 35zł
- bez pakietu obowiązkowe 7zł
Wpłaty przyjmujemy do 4 czerwca!
Dane do przelewu:
Maciej Czyż
89 1140 2004 0000 3502 5487 2030
W tytule proszę o wpisanie: Imienia i Nazwiska, loginu z forum(listy) oraz rozmiaru koszulki od S do XXL
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/mazo...#ixzz3bqDgA0kh
!!!
świetny pakiet, ja już wykoupiłem :)
http://grafmaster.pl/ - drukarniaSierpc
Pany, w związku z tym że mój wyjazd na zlot 166 musiałem odwołać (ITS wyznaczył mi egzamin na 13 czerwca w W-wie) i zostaje mi wolna niedziela, dobijam do załogi na II mazowiecki. Sierpc widzę że w komplecie, pewnie punkt zbiórki wyznaczymy w Płońsku.
Trucha dobrze ze jedziesz bo Zibi odpada
Trucha no właśnie nie wiem czy my przez Płońsk będziemy lecieć czy przez Wyszogród ;) zagadam z chłopakami z Płocka i dam znać ;)
No jak nie w Płońsku to widzimy się w Nowym Dworze, przez Wyszogród macie jakieś 10km bliżej, ale przez Górę, Płońsk lepsza droga.
A co ze Zbyszkiem? W poniedziałek nic na piłce nie mówił że nie jedzie?
Panowie !!!
W niedzielę spotykamy się o godzinie 8:20 przy Biedronce na Otolińskiej ;)
o 8:30 wyjazd, lecimy na Płońsk bo tam lepsza droga no i spotkamy się tam z chłopakami z Płońska i Sierpca i potem razem polecimy ;)
Jak macie CB Radia to weźcie ze sobą, wygodniej się kontaktować na CB ;)
To fajnie ,że ruszymy razem.Co do dalszej trasy ,to myśleliśmy żeby lecieć na Nasielsk-Wyszków...itd
a mi się wydaje że lepiej krajówkami niż dziurami jechać ;) lepiej trochę dalej a komfortowo ;)
Dobrze by bylo wyjechać razem z Sulejówka,ale chyba mało prawdo podobne żebyśmy się wyrobili dojechać tam do 10:00.W sumie to można polecieć na Warszawę i przez Sulejówek .Co wy na to?
Mi to właściwie bez różnicy którędy jechać, koło Węgrowa mam dużego klienta, jeżdzę kilka razy w roku i najlepiej jeździ mi się przez Płońsk-Nowy Dwór-Serock-Wyszków-Łochów-Węgrów. Warszawę to bym omijał.
Gdzie spotykamy się w Płońsku?
Pany my zbieramy się w Płońsku o 9:00 na parkingu przy kinie,od strony Kopernika,no i oczywiście zaczekamy na was i może wtedy coś ustalimy którędy pojedziemy.
Ok. Zgadzam się z Konradem i podjedziemy do Was na 9.00
A ulica dokładnie?
Panowie my dołączymy do Was ;) dajcie znać na jakiej ulicy mamy być ;) my wyjeżdżamy o 8 z Płocka ;)
To jest parking przy ul. Kopernika przy kinie,koło ronda z ul.Płocką https://www.google.pl/maps/@52.62323...8i6656!6m1!1e1
Wszyscy dojechali do domu? Sasza? :)
Wszyscy z Płocka dotarli ;) Sasze ściągało w kierunku Warszawy ale jakoś udało się dojechać do Płocka ;)
Tym razem nie ściągało już. A i tak się wlekli że w Górze zdążyłem wypalić całego fajka czekając na nich:P
Ba, wlekli się bo samochód mieli nie do końca sprawny. Ale po następnym zlocie to my będziemy czekać:D
ekhm.. nie przekraczalem 120 - zazwyczaj latam w okolicach 150-160:)
siema wszystkim, jestem nowym posiadaczem gt, dużo tu ludzi z Płocka?:-)
siema siema kolego ;) No w końcu jakaś GT się pokazała ;) witamy Cie ;)
Szukam dobrego warsztatu w naszym mieście, dokładnie chodzi mi o klapy wirowe by się ich pozbyć? Robił ktoś coś w tym temacie u nas?
Musiał byś z Marcelem z imielnicy pogadać pewnie by Ci to zrobił ;)
Dokładnie, ja osobiście Marcela polecam :D
Jedni przychodzą... inni odchodzą :D
Sasza nie chwal się, bo nie ma czym :P
Lichy szybko nie odejdziesz :D:D:D:D:D:D
Dobrze że kupiłeś Alfę chociaż masz kolegów :D:D:D Jak byś kupił coś innego nie miał byś nadal kolegów :D:D:D a tak to widzisz jakich gości zapoznałeś :D:D:D:D
Jeden łysy, drugi gruby, trzeci głupi... kwintesencja alfistów :D :D :D
Do końca miesiąca dobrze będzie, jak przeskoczę - najwyżej zejdę z ceny... a z Saabem i tak będę wpadał na spoty, ramki zarzucę, włoski silnik będzie to mogę :D :D
hmmm łysy wiem kto, gruby też, tylko kto jest głupi hahahahah :D chyba się domyślam :D:D:D
Ciesz się że chcieli się z Tobą zadawać :D:D widać na takich kolegów zasługujesz :D:D:D
No mam nadzieje że będziesz wpadał na spoty :D:D
Marcel ? Poproszę o adres. A robił to ktoś ? Jaką cenA?
Witam!
Jestem Krzysztof. Jestem anonimowym alfaholikiem.
Piję od 8 lat.
Umarłem jakiś czas temu ale zmartwychwstałem.
Siiiieeema :)
wpisz na google Dieselsoft i będziesz miał ;) co do kosztów to nie mam pojęcia z forum Płockiego chyba nikt tego nie robił ;)
Krzychu nie wierze że się odezwałeś ;)
Jak żyjesz ?? :D
Siema Seba :)
Żyje dobrze. Może być.
Trochę przepadłem ale na mieście ludzi widywałem.
Mam nowy nabytek :)
oooooooo a co masz teraz ?? :) niedawno widziałem Cie jeszcze w 156 ;)
156 jest ale jest w trakcie remontu. Padł silnik. Zawory itp. Grubsza akcja.
A teraz takie tam 155 :)
no to stary lipa z tym silnikiem... ale co zrobisz i nadal bedziesz jezdzil ?? :)
Poka foty 155 :)
No strzelił pasek bo zablokowała się pompa wody. 5 zaworów, głowica, rozrząd itp. Przy okazji wymieniłem chłodnice, termostat, filtry, płyny, pompę wspomagania, trochę elektryki.. 3 tyś poszło. Po miesiącu przeskoczył pasek o kilka ząbków i podobne sprawy plus wałek rozrządu.
Remontuje i zostawię sobie bo na prawdę dobre auto a sprzedac się nie opłaca..
- - - Updated - - -
A Ty Seba 166 dalej?
Lichy, w Scoopy-Doo zawsze kudłaty był głupi :D