A no tak! Ginesik fajny fajny... mi podchodzi
ale po wczorajszym "łychowaniu" ja juz łychy nie spożywam ^^
Printable View
A no tak! Ginesik fajny fajny... mi podchodzi
ale po wczorajszym "łychowaniu" ja juz łychy nie spożywam ^^
http://eurosport.onet.pl/motorowe/ca...tra-wideo.html
swoja droga ;)
Czester Ty to masz przygody ;) jak mozna na kapciu jechac?;)
Arthrm poszło PW do Ciebie :) odpowiedz :P
Fajna przejazdzka sie szykuje: http://italiancarclubireland.com/icc...php?f=3&t=1321
Jony88 powiedzmy :P
juz wszystko ogarnąłem także nic straszngo tylko jeszcze jak ktoś pomoże to juz idealnie :D
Co ogarnales? ;)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
haha a co byście chcieli?? :D
jak juz poznałem dublin trochę to juz wiem ze tu są duże możliwości ^^
Także co panowie chcecie? Czego potrzeba? haha :D
Do wszystkiego :P
Duze mozliwosci w Dublinie ;) no np Macdonald jest na kazdym rogu;)
- - - Updated - - -
Zarty zartami a mi wlasnie poleciala chlodnica wody. Myslalem ze juz nic nie jest w stanie mnie zaskoczyc w Alfie, bardzo sie mylilem;) Wymienilem matrixa na nowego to poleciala chlodnica wody, co za pech.
teraz Tobie chlodzenie nawala :P
Konrad czy Ty mowisz ooo....?
No niestety masakra jakas z tymi chlodnicami. Jade dzis do Pabla, ma dla mnie uzywana, stara juz wymontowna wiec auto bedzie na chodzie jeszcze dzis. Jeszcze koles mi spier.... malowanie zderzakow i caly polysk zszedl hyh wiec czeka mnie malowanie zderzakow jeszcze.
...oooooo czym??? :D:D:D
Johny a próbowałes te specjalne środki do wspomagania?
Wiem że kiedyś w nissanie mieliśmy taki problem i po nalaniu tego specjalnego specyfixu do wspomagania pomogło :)
mi w 166 tez puściła chłodnica wsypałem jakiś proszek i zalepiło ją
Nie sypie i nie leje nic do ukladu chlodzenia bo istnieje ryzyko zaklejenia kanalow ktorymi plynie woda. Widzialem tak zrobionego Focusa przez Iroli niestety.
Moja chlodnica juz zamontowana, teraz musze sie wybrac autobusem po plyn chlodniczy prawie 8l! wchodzi i 2.0TS masakra! pewnie z 1l w silniku zostal ale mimo wszystko jest to bardzo duzo.
No też sie zdziwiłem ze aż 8l wchodzi do mnie jak robiłem remont silnika to masakra na co tam tego tyle?
Ale w sumie tak cały układ chłodzenia
nagrzewnica wielka i climatronic to i tam jest płyn no i silnik tez mały nie jest także i tam tego trochę pływa
- - - Updated - - -
a na jakiejś stacji benzynowej nic nie kupisz w pobliżu??
masz chyba tesco obok?:)
Panowie w Tesco i na stacji 1l kosztuje 7 euro:) latwo policzyc to bedzie przy 6-8 l;) Bylem w Lusk autobusem;) i kupilem 4l Prestone ( a nie jakies badziewie ) do rozrabiania z woda wiec 8l za 20e plus 4e na bilety. Weszlo mi w sumie jakies 6l, a mialem caly uklad oprozniony wiec cos tam jednak w bloku zawsze zostaje. Sprawdzilem jednak plyn strzykawka i wyglada ze jest czysty i przejrzysty ( zielony ) tak jakby sie nie zmieszal z zadnym starym wiec nie wiem jak to jest z tymi 8l. Oczywscie ukrecilem koreczek od odpowietrzania, takie plastikowe gowno wiec +40 minut z dopasowywaniem srubki i uszczelki zeby nie cieklo. Z odpowietrzeniem tez mi sie zeszlo chyba ze 4 razy dolowalem plnynu zanim przestal lapac temp.
pewnie pozniom jeszcze zejdzie po dluzszej jezdzie ;) u mnie tydzien sie normowal ;)
to w AR układ sie zam nie odpowietrza??
nie ;) i jest dosyc specyficzny do odpowietrzania ;)
- - - Updated - - -
nie ;) i jest dosyc specyficzny do odpowietrzania ;)
W 166 sa dwa koreczki, jeden na wezu idacym do nagrzewnicy a drugi przy chlodnicy z lewej strony. W 159 z tego co pamietam byly 2 na wezach i pewnie jeden przy chlodnicy. Ciekawe jest to ze na chlodnicy w 166 nie ma korka spustowego. Chcialem najpierw wyczycic caly uklad specjalnym srodkiem ale nie ma jak pozniej tego spuscic z chlodnicy bo waz ktory mozna odczepic mozliwy jest do oczepienia tylko z wyjeta chlodnica;)
w 159 tez nie jest latwo spuscic plyn z ukladu...no chyba ze cos pojdzie ;) ....
w mojej tez sa 2 korki, natomias przy chlodnicy nie widzialem... mechanik tez przy mnie odpowietrzal za pomoca tych dwuch i jakas pompa prozniowa
Makaroni wiedzą jak życie utrudnić :P
Jony byles w tym Bray? ;)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
spokojnie panowie, szykujcie sily i belle na irish festiwal!
zostalo jeszcze 8 tygodni! :)
Co tu tak Cicho?? :P
długi weekend :P
Kurde przewalam neta bo mam urlopik od 24 sierpnia do 9 września i miałem autem lecieć do PL ale troche drogo wychodzi i chyba sobie odpuszcze:(
panie leć samolotem lepiej na tym wyjdziesz a ziomkom tylko swoim "łyżek" trochę nakupisz hehe