jo bym wzial jak bym nie siedzioł w robocie :(
jo bym wzial jak bym nie siedzioł w robocie :(
Czy tylko w moim kalendarzu kwiecień ma 28 dni?
W moim też, czyli podejrzewam, że w każdym..
uuuu- to wesoło jak cała produkcja taki błąd posiada :-)
ciekawe co na to drukarnia ?
To samo.....
Szkoda słów
to nie mioł być kwiecień,ino lucień
a jo mom strażacki :P
za free:)
To może jest jakiś tzw "przestepny" rok inaczej , ale nikt nie informował :)
Mam pytanko, czy spotykacie się gdzieś na śląsku w sobote wieczorem/nocy?
Zdarza sie - ale w wąskim wyselekcjonowanym gronie przy procentach;)
I wtedy każdy przyjeżdża rowerem albo idzie z buta...
Z buta to tylko prymus idzie... :)
a strefa % :beer: jest kiedy indziej i only via gsm
wtedy się poznaje ludzi ( którzy w razie W pomogą ) a nie kopie w oponki i pieprzy o panewkach i przepływce itp ...
A oprucz go sportu to nic nie bedzie organizowane ?
Cały czas jest coś organizowane :)
Kurcze albo nie umie szukac albo niedowidze czy jest cos w okolica katowic , sc ,dg czy gdziesz w poblizu chyba ze bardziej sie znacie i na prv sie ugadujecie bede czekal az jakis oficjalny post bedzie o spocie :)
Będzie dziś ktoś na niebieskim?
Ja mam zamiar przyjechać :)
to się pomyliłem bo na zielonym się spotykamy P4 mnie nie poprawił nie dobrze:D
te spotkania w czwartki to jeszcze aktualne? jeśli tak to gdzie spotkanie w czwartek i o której ?
Spotkania aktualne cały czas z tym, że czasami ludzi jest więcej a czasami wcale :P Czwartek 20:00 parking zielony pod CH Trzy Stawy
są jakieś plany zmiany terminu spotów :P ale to jeszcze do uzgodnienia
A ze niby gdzie te plany i kto planuje?
Lolo nie słuchaj ich, oni mają swoją fantazję :D
buhahaha
No to w takim razie będą dwie nowe Alfy na spocie w czwartek na zielonym:driver::driver:
No to jak z tym czwartkiem? Będzie więcej ludzi? Ja bym też chętnie podskoczył :)
na 100 będę ja i centa :)
fantazję to my może mamy :P ale brakuje nam jeszcze do ideału :D a na ostatnim spocie załoga "czwórek" coś tam napomykała o tym żeby się odizolować od zgromadzenia czwartkowych ćwiartek. nie wiem ile w tym prawdy ale takie pogłoski krążyły... póki co spoty są jak co tydzień i tego się trzymajmy :)
A tam pierd... o marynie.
zYebali ich ostatnio za głupie pomysły organizacji salmopolu i nie do końca teraz za nimi przepadają to chcą się odizolować? :D
JEździliśmy tam jak na gówno mówili jeszcze papu (bądź nie mieli Alf - jak kto woli) a teraz będą wymyślać.
Od zawsze spot był o 20:00 na 3 stawach i koniec kropka, tak będzie dalej (chyba, że CĆ coś zmienią to wtedy można się zastanowić).
Bo nie oszukujmy się, zaczęliśmy się tam spotykać przez to, że zostały tam organizowane cotygodniowe wyścigi i przyjeżdżają czasem fajne auta, więc jest ciekawiej, że oprócz pokopania we wspólnym towarzystwie w oponki można zobaczyć jeszcze jakieś ciekawie i mniej ciekawe bryki (czyli się pośmiać z pierdzących aut 100 konnych), obejrzeć wyścig, akcję policji itd itp taka atrakcja, a potem skoczyć do maka.
Spotkanie w gronie alfisti tylko wystarczy raz na jakiś czas na kopcu itp, lub gdy gramy w piłkę lub spotykamy się gdzieś na browarze.
Amen.
akurat o zmianie wypowiedział się ten co z moto - pasterką nie miał nic wspólnego poza tym że miał tam być :P ale ja się zgadzam jak najbardziej. czwartki 20 i tyle
Jako współzałożyciel ekipy ‘czwórek’, po przeczytaniu tej wiadomości, ogłaszam natychmiastową abdykację z zajmowanego stanowiska…:mad:
------------------
Edit:
Wróć, z niczego nie rezygnuję! Chociaż tutaj jestem kierownikiem, nie mogę tak opuścić tonącego okrętu, który zawrócił z Afryki sam Mariwa.
Takiego <gest Kozakiewicza> wuja! Tylko Venom, ja, P4, Izane i Aniucha mogą decydować o zmianach terminu cotygodniowych spotów. Amen
Jak nic mi nie wyskoczy pilnego, to również mogę podjechać pod 3stawy :-)
Wysłane z mojego ThinkPad Tablet przy użyciu Tapatalka
a gońcie sie leszcze
wolę piątkowe lub sobotnie ...