Zrobiłem fotę nabytka. :) Załącznik 109212
Printable View
Zrobiłem fotę nabytka. :) Załącznik 109212
Ladny odcień, ciekawa cytrynka nie powiem:-)na zywo mam nadzieje ze obczaje
Jeżeli chodzi o ten którym zdjęcie zostało zrobione to chętnie się pozbędę. :) Bo to zwykły plastik w moim telefonie. :)
A jeżeli chodzi o ten którym zwykle robię zdjęcia to 24-85mm Nikkor. :P
- - - Updated - - -
Ten 24-85 to szczerze bym się pozbył chętnie tak serio. W sumie niby uniwersalny ale przy pełnej klatce wypada cienko. Chciałbym bardziej pro 24-70 ale drugie tyle kasy. :(
....
No ja myślę że do Albanii to sobie mogą wysłać... :)
- - - Updated - - -
Itd zawsze bez zdjęcia wysyła. :)
Wysłać pewnie wyślą. Ale jak ściągną? Punktów karnych mu nie dadzą. A egzekucją mandatów to się urząd skarbowy zajmuje chyba że w przypadku obcokrajowców jest specjalna procedura..?
- - - Updated - - -
Poza tym wydaje mi się, że Ty swój obowiązek dopełnisz podając sprawcę a ITD chyba nie ma prawa działać za granicą? To nie policja.
Nie ma sprawy ale muszę najpierw sprawić sobie inny obiektyw. Bo aktualnie mi został tylko stary 18-70 na tym starym D-5000 a dwusetki tej fajnej się pozbyłem. Poza tym ten 18-70 jest DX a ja już nie chcę się uwsteczniać. :)
Czesc :) jestem nowy na forum i jestem z NS choc tymczasowo w UK;)
pozdrawiam i dozobaczenia na jakims spocie swiatecznym w grudniu:)
Powitany:)jako ze jestesmy grupa alkoholikow to na spota z poloweczka zapraszamy i bedzie ok;)
Nie wiem jak w UK, ale w Irlandii z serwisowaniem 9-tek poza ASO nie jest kolorowo. Mało tam jeździ tych aut, części drogie i często trzeba na nie długo czekać.
Witam wszystkich:) Jestem nowy na forum i jestem z Grybowa:)
Do sobaczenia na najbliższym spocie.
Witamy Witamy :)
Hmm pierwsza Giuletta w naszym gronie :) Paweł !!!! trzeba to opic !! :cheers:
No witamy. :) Kurde akurat wtedy jak mi się 156 rozleciała... :) Mam nadzieję, że na spota przyjmiecie? :P
A dziękuje... nie miałem okazji spotkać na drodze sąsiada:)
liczyłem że ktoś wyjdzie z inicjatywą no ale... 6.10 godz 17/18 komu pasi?
Więc jak panowie??? Niedziela 6.10.2013??? Mi by pasowało troszke wcześniej niż zwykle tz. gdzieś o 17;00. Pasuje???
Mi wstępnie pasi godz. 17 ;) Jeszcze miejsce trzeba ustalić
Do anglikow jeszcze sie nie udawalem na naprawy czy tez serwis:) poprostu za drogo:) natomiat znam jednego polaka ma duzy warsztat ogarnia kazde auta od A jak Audi do Z jak Zonda wiec nie bedzie problemu:) pozatym co pol roku jestem w N Saczu wiec zawsze pozna podjechac do znajomych mechanikow co sie " wyzwan" nie boja:) a tak powaznie:) autko jak autko ale sterotypy poprostu mnie uwalaja na podloge:)
Szerkosci i do zobaczyska juz wkrotce:)
Moze MM?
Media Markt:) w miasteczku byliśmy kiedyś do sesji z Lukiem i Lukas_po i po 1min nas wywalili:)
Postaram się być :)
A, przecież Media Markt. Raczej będę obecny ;)
bede !
Dla ścisłości
Niedziela, godzina 17, parking pod Media Markt zgadza się ???????
Dokladnie tak:-)
Ja niestety nie wpadnę.
Panowie odrobinę mobilizacji bo nam frekwencja spada :/