Pozdrawiam bielutka Giuliette chyba QV (miala koniczynki) lecz bez klubowych rameczek - na Krakowskich blachcach widziana wczoraj popoludniu pod cmentarzem w miejscowosci Mała na podkarpaciu.Kierownik cos tam sie patrzyl ale pozatym zero reakcji
Printable View
Pozdrawiam bielutka Giuliette chyba QV (miala koniczynki) lecz bez klubowych rameczek - na Krakowskich blachcach widziana wczoraj popoludniu pod cmentarzem w miejscowosci Mała na podkarpaciu.Kierownik cos tam sie patrzyl ale pozatym zero reakcji
któż wczoraj wieczorem jeździł po ustroniu czarną GT? bo machała mi taka na orlenie jakoś wieczorem... :)
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 na krakowskich klubowych blachach, z którym śmigałem prawie od nowej huty do ronda Mogilskiego :)
Pozdrowienia dla kolegi z black 159 na Krakowskich blachach dziś w Ogrodzieńcu koło południa . sorki zamyślony nie zdążyłem ci odmachać :) - tak szybko pomykałeś :)
to znowu ja :) pozdrawiam srebrną 156 2.0TS w sedanie, z którą leciałem wieczorem pod tunelami w bielsku ;)
misia to się buja po Skoczowie, ale na pzdr nie odpowiada.. następnym razem klakson pójdzie w ruch bo światła nie starczają :) PROSTO ze 147 BLU INCA :)
to samo dziesiątki Belli codziennie na długiej Skoczów-Wisła Wisła-Skoczów zero odzewu, chyba za dużo tych Alf i tradycja zanika
jedynie kolega z 159SW Black SCI rozgląda się na boki x)
Misia zawsze pozdrowi, jeśli widzi...Po Skoczowie jeździ od paru lat czarne GT niezainteresowane raczej pozdrawianiem ale zawsze sie gapię czy to aby nie Misia ;).
Możliwe,że o mnie chodzi, choć w słońcu moja jest zielona a tylko w cieniu czarna.
W Skoczowie Alf jest prawie tyle co Golfów ale poza Misią, Madzikiem i mwowrym , mało komu chce się podnieść łapę, zwłaszcza pierwszemu...Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla właścicielki
Nowy Sącz "Trzy Korony"
Wysłane za pomocą TapaTalk 2