Pozdro dla kolegi na SB mijanego 11.11 koło przejazdu w Rabsztynie jak jechałem na grila
światełka poszły łapki były a czemu na grila nie podjechał?
Printable View
Pozdro dla kolegi na SB mijanego 11.11 koło przejazdu w Rabsztynie jak jechałem na grila
światełka poszły łapki były a czemu na grila nie podjechał?
Pozdro dla Nazara, z którym się obmrugałem na Szombierkach z mojej nowej 159 :D (jeszcze na SBE)
i dla kolegi parkującego dzisiaj ok 17 pod Chorzowską 12a :)
Pozdrowienia dla czerwonej 147 mijającej mnie na A4 za bramkami w Sośnicy w kierunku Wrocławia koło 17 (mryganie było:) ). Rejestracja chyba zaczynała się na D... i coś mi się kojarzy, że były to indywidualne blachy (Dzeju?)
Pozdrawiam kolezanke z osiedla Z w Tychach, ktora dopadla mnie wczoraj wieczorem na rondzie swoja 166 od tylu :)
A jo pozdrawiom kolegę Dziara na rondzie Tesco :)
A ja pozdrawiam , Kolegę Himka :) którego widziałem na rondzie TESCo :P i tak się zastanawiałem czy to nie ty:P
:)
Pozdrawiam żółtą Mito na rejestracji KR220** widzianą na Łęczyckiej w Krakowie. Pomachane i odmachane :D
A ja mam co niektórych w nosie - macham do ludzi co mają ramki założone, mrygam a Ci się patrzą jak na głupiego - prośba jak sprzedajecie auto to albo zdejmijcie ramki klubowe, albo ludzi uświadomcie o co chodzi - również jak pożyczacie auto swojej żonie/dziewczynie itp. to też uświadomcie o co w tym chodzi :P Pozdrawiam ;)