-
Witam. Polecacie zakład IRBIS we wrocku na paprotnej? Muszę gdzieś dać swoja V-ke na wymianę uszczelek głowic i potrzebuje ogarniętych ludzi bo przy tym będą mi też ustawiać rozrząd...Do Wrocka mam 200km w jedna stronę więc wolę mieć pewność że daje w dobre ręce.
-
-
[MENTION=30745]sneijder[/MENTION] możesz śmiało tam auto zostawić, naprawdę wiedzą co robią.
A tak poza tym, ktoś może polecić jakiegoś wulkanizatora we Wrocławiu, któremu mogę dać świeżo malowane felgi do założenia opon i wyważenia? Tak, żebym nie musiał im patrzeć na ręce i sprawdzać czy są rysy.
-
Dzięki chłopaki, ale oddaje auto w najlepsze ręce w Polsce czyli do QBY i wiem że moje problemy się skończą:)...wolę przejechać te 800km w dwie strony, ale mieć pewność moja Bella będzie w końcu śmigać jak trzeba!!Pozdro
-
Moja też w Częstochowie serwisowana była, więc jak Ci kilometry nie przeszkadzają to również polecam :)
-
StormRider pytaj w racingtires
-
Nawet blisko tam mam, więc na pewno sprawdzę. Dzięki za informację.
-
Gdzie oddać Alfę 156 2.4 JTD na wymianę osłony przegubu od strony skrzyni?
Z wątku wyczytałem, że dobrze robią w Irbisie na paprotnej?
-
takie rzeczy to pierwszy lepszy mechanik ogarnie... ogarnijcie się ludzie trochę
-
Widze , ze zakład Irbis na paprotnej we wroclawiu ma dobra opinie - czy chłopaki znaja się również na Multiairach ? - chodzi mi tylko o diagnozę pracy silnika , podejrzenie wadliwego modulu Multiair. Znacie ew. kogos kogo moglibyście polecić w tej kwestii ?