Optymista ;) Oby.
Printable View
Optymista ;) Oby.
Ja szacuję, że będzie to 180 tys.
Ja nie widzę żadnego, ale to ty chcesz kampanii reklamowej produktu, którego jeszcze nie ma w salonach :P
Zaraz mi napiszesz, że dzień po oficjalnej prezentacji nowego modelu powinni wystawić w każdym salonie na świecie kilka różnych wersji tego auta, żeby z powodu braku ulubionego koloru klient nie poszedł do konkurencji ;) Tak to można reklamować pluszowe misie w Biedronce :P
Tonale powinno wyglądać jak Maserati Grecale i wtedy może konkurować z Niemiecką czwórką.
A i kosztować mógłby pod 300tys, a tak to samochód jak wiele niczym się nie wyróżnia .
Pytanie czy zostanie dobrze wyceniony, raczej obawiam się że nie.
Alfa powinna być samochodem przynajmniej usportowionym i tak było dotychczas.
A tak dla mnie to dziatkowóz.
Sport w tej wersji reprezentuje "sportowa kierownica". Bo raczej nie silnik 130 km [emoji3]
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Silnik 1.3 będzie połączony z 20 konnym elektrycznym. Jeśli masa, jak na Alfę, będzie niska to przyspieszenie do 100 w granicach 9s. Przyzwoicie, jak na podstawowy napęd.
Cena za to wg mnie będzie nieprzyzwoita. Zakładam, że pod 180 tys.
Cena 180tys. jest strasznie wysoka. Ale... teraz ceny takie są, niestety. Jednakże... gdyby tam było 200KM, to bym przełknął taką cenę, bo wiadomo - na tle konkurencji, w tych czasach, itd.
Ale za 130KM i przewidywane 9s do 100 (bo pewnie tak będzie) oraz totalny zamuł powyżej 100km/h (bo tak też pewnie będzie) cena 180tys to jakiś obłęd.
Zgadzam się z przedmówcą (patrzy z czułością na Giulię...). Serio ktoś będzie wolał 130 KM Tonale za 180 tys. od Giulii Super za 193 tys.?