Lampka cofania :)
A możesz ciut dokładniej :) bo podłączyłem się do kostki w klapie i kamerka włącza mi się jak mijania świeca (mijania są na tej samej kostce co cofania) mam gdzieś schemat żeby sie do BC podpiąć, ale wolałbym łatwiejsze rozwiazanie. Gdzieś w innym wątku była podana jakaś kostka tylko dotyczyło to SW.
Dzięki
Wepnij, wlutuj się w przewody, które wychodzą z lampy cofania a nie w kostkę. Chyba, że koniecznie chcesz w kostkę to zobacz jakiego koloru wychodzą od żarówki cofania i będziesz wszystko wiedział. Po omacku to tylko poprzepalasz wiadro bezpieczników :)
Jeżeli przy wrzuceniu wstecznego zapala Ci się światło cofania tzn żarówka świeci to ja nie rozumiem w czym problem. Podłączasz tak jakby pod tą żarówkę tylko dwa przewody zasilające od kamerki i wsio. A teraz czy podłączenie zrobisz zaraz za lampą czy pod wykładziną w kufrze to nie ma znaczenia , ważne aby to były te dwa kabelki od zasilania żarówki światła cofania, które oczywiście zlokalizujesz przy włączonym wstecznym :)
Ja dziś zamówiłem sprawdzonego gmsa... w weekend pewnie montaż.
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
No myślę że będzie ok. Dużo ludzi to zakłada i są zadowoleni. Wyjdzie wszystko w praktyce.
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
marcinzz od razu Ci radzę ramkę załatwiaj od misiu7911. Nie kombinuj z ramkami z allegro bo ja sprawdzałem dwie ramki i żadna nie pasuje tak dokładnie do panelu radia jak od misia.