od kiedy? Nie pomylilo Ci sie z krakowska?Cytat:
Galeria Kazimierz każe płacić za parking :P
Printable View
od kiedy? Nie pomylilo Ci sie z krakowska?Cytat:
Galeria Kazimierz każe płacić za parking :P
W Kazimierzu nie trzeba placic, ale jest krucho z miejscem.
Tak jak w Bonarce - też nie jest łatwo o miejsce.
Mnie się dzisiaj nie chce.
Za zimno, za daleko :P
Hmm... Jak wjechałem na podziemny na galerii kazimierz to napewno płaciłem za parking... Ale to jakiś czas temu było, może się zmieniło :P Tzn. nie było bramek, tylko gościu w budce siedział ikasował.
Krakowska daje pierwszą godzinę gratis, dopiero za drugą płaci się 2 zł, za kolejne bodaj 4...
Bonarka darmowa całkowicie
Galeria Kazimierz ma darmowy parking od zawsze. Nie wiem gdzie wjechales, ze placiles. Chyba, ze na ten parking przed Galeria, od strony Orlenu, bo tam chyba jest budka.
W Kazimierzu na poziomie -1 jest tez strzezony, platny parking (obok myjni). Ale musiales miec farta, zeby z czterech poziomow parkingu wybrac akurat ten kawalek za ktory trzeba placic :p Cala reszta jest free.
Hejka , to gdzie bedzie was mozna spotkac w przyszla srode ?? Ja jestem za galeria kazimierz ;) , potwierdzam caly parking bezplatny oprocz strzezonego na -1
Ja tez jestem za galeria Kazmierz, gdyz poniewaz ze bo mam blisko.
rozumiem ze nikogo dzis?
ja podjade na chwile, ale na stala miejscowke
Witam w jakie dni, gdzie i o której sie spotykacie bo chętnie wpadnę pozdrawiam
W tym samym miejscu co zawsze, o tej samej porze co zawsze i w ten sam dzień tygodnia. Jak zawsze. Mam nadzieję, że pomogłem.
ktos tu mnie kopiuje :P
Oj tam, oj tam ;)
Spotykamy się w środy o godz. 19 na Bora Komorowskiego, zadaszony parking REAL na I piętrze. Wjazd jest od strony stacji BP
A może tak dla odmiany jakieś piwo? Pogoda raczej nie sprzyja potupywaniu na parkingu, a to pewnie będzie ostatnie spotkanie w tym roku. Można by zrobić "podsumowanie" sezonu przy czymś mocniejszym ;)
ale piwo to nie jest to cos mocniejszego :D
Piwo to tylko przystawka. Tak dla zaostrzenia apetytu ;)
Jeż, Tobie nic mocniejszego raczej nie służy :P
To dla niego sok marchewkowo-jablkowy :D
Jeż po wódce ma różnego rodzaju schizy ze sprzętem gaśniczym :D
tak jasne, magik delikatnie mowiac skoncz temat bo co innego gdyby temat dotyczyl ciebie ;) anyway i tak bardziej rozsmieszyl mnie inny tekst ale temat zamkniety. nastepnym razem mniej sie bede przejmowal
Pomijając wszelakie animozje, nikt się nie pisze? Szejm on ju. Sam się napiję ;)
Cwaniakuje bo auto odstawił do warsztatu :P
Heja kto byl dzis na bora? Musze was jakos rozpoznac na forum ;)
Był ktoś tej zimy już na lotnisku w czyżynach? Jak z dojazdem/wjazdem?
wschodnia mozna wjechac na 100% a zachodnia widzialem ze wjezdzal ktos tam ale podobno jest ogrodzone. a dojazd jest ;]
Od strony Comarchu itd da się na lajcie wjechać. Tzn jakiś wysoki samochód nie wjedzie, bo drut od ogrodzenia naciągnięty - ale 156 wjeżdża bez problemu :P Dziś jeszcze mało śniegu, zbyt nierówna nawierzchnia, co nie zmienia faktu że ślizgać się już da ;)
Swoją drogą, brama od Bora Komorowskiego otwarta, bo w niej jakieś łebki choinki sprzedają - 24/h tam chyba są :D
Komu się alfa nie spsuła i będzie dzisiaj? :)
moze ja wpadne na chwile :)
chodzą pogłoski że i ja zawitam do krk w najbliższą środę odwiedzić Was :) będzie ktoś poza mną?? :D:D
bedem :D pewnie ktoś też bedzie.
Jak kolczasty brzydal będzie, to i ja też wpadnę na chwilę ;)
Może i ja :)
a tez sie pokaze na chwile :)
standardowo, godzina 19, parking zadaszony przy Krokusie? daawno mnie nie bylo...
ja tez sie pojawie zgnito-zielonym FERRARI teściowej :P
A ktoś może weźmie kompa żeby podpiąć belle?