Czyli brak owłosienia wyklucza głupotę... Bo albo łysy, albo głupi.
No nie wiem, pocieszające chyba
Printable View
Czyli brak owłosienia wyklucza głupotę... Bo albo łysy, albo głupi.
No nie wiem, pocieszające chyba
Krzychu ja caly czas 166 ;) szybko jej nie zmienie na coś innego ;)
Panowie na zlocie w Liwie padł pomysł aby zorganizować jakiś wiekszy spot 2 dniowy ;)
Miejscem spotkania była by miejscowość Bledzewo koło Sierpca.
Jest to ośrodek lotu, wynajęli byśmy sobie domki i spędzili mile weekend nad jeziorkiem przy piwku i grillu ;)
Data spotkania to 11-12 Lipiec 20015 roku ;)
Byli by chętni na takie spotkanie ?? :)
Siemka Seba. Ja z żonką bardzo chętnie. :):)
no to robimy listę ;)
1. Justyna i Sebastian
2. Artur z żona
3.
Panowie, byłem na ośrodku. Lipa z tym weekendem. Od lipca wynajmują domki tylko na całe tygodnie, na sam weekend nie ma opcji...
Ale jest alternatywa, trochę inne miejsce (ale też okolice Sierpca) z tym że następny weekend tj. 17-19 lipiec.
10-12 lipca nie da rady -wszystko zarezerwowane dla jakiegoś zlotu motocykli zabytkowych.
Koszt 60zł od osoby za dobę, ale mamy cały drewniany 9-osobowy domek 80m dla siebie (3 sypialnie, salon z miejscem do spania, 2łazienki, kuchnia z wyposażeniem, taras, lodówka)
Są tam tylko 3 takie domki i został na ten termin już tylko jeden, więc liczba miejsc jest ograniczona, ale też wiem że 20 osób nie zbierzemy.
Wstępnie przyklepałem.
Aha, ta miejscówka to Ranczo Boguszewiec.
JA już odkładam ;)
https://www.youtube.com/watch?v=WGbf-qUxD8E
Ja też zaczynam odkładać
To ja zacznę odkładać od jutra
No i za 10 lat będziemy mieli wszędzie Giulie;)
a ja juz nerkę na olx wystawilem :D
Za nerkę to nie wiem czy kupisz ceramiczne hamulce do niej ;D
dołożę kawałek wątroby i jedno płuco. Nie pije, nie pale to mi styknie.
Tylko się nie pomyl i mózgu nie dołóż, bo Ci jeszcze cenę podbiją za podrzucanie zgniłego mięcha :D :D :D
A ja oficjalnie przyznam, że może i ładnie brzmi... ale jest chujowa i mi się nie podoba, a zachwycać się tylko ze względu na markę nie zamierzam :D Odwołując się do porównania Giulia vs M3... wolę M3 :P Co jak co... ale dla mnie Włoszka, o żółtej karnacji, skośnych oczach i typowej dupie Helgi zza zachodniej granicy - to nie Włoszka, nawet jak odpowiednio szprecha.. :P
Zeby mi za zgniłe miecho policzyli musiałbym dołożyć Twojego małego, a tutaj i tak nik z Twoim oficjalnym zdaniem sie nie liczy, wiec daruj sobie i zapeprzaj po podomka Scani:D
Dzięki za namiar na Marcela. Panowie powiedzcie jakie macie zdanie o klapach wirowych? Dużo z was jeździ multijetami? Są jakieś problemy dot. tego tematu?
Ja z klapami rok jeździłem (ktoś wcześniej zmodyfikował wkładając nit który nie pozwalał klapką na ich zamknięcie ) aż w końcu się ich pozbyłem i większej różnicy nie zauważyłem. Ale warto tym się zająć na samym początku tak samo jak zaślepienie i wyłączenie egr oraz wywalenie dpfa. Największe bolączki włoskich silników.
Panowie Trucha zarezerował domek w Boguszewcu koło Sierpca ;)
Sa jeszcze jacyś chętni na wyjazd z nami na piwko i grilla ? :)
Mam nadzieje że ekipa będzie zgrana ;)
Maćko a czy ja z Tobą ostatnio nie rozmawiałem przez telefon w sprawie pękniętej rury od turbo ?? :)
Gdzie robiłeś zabieg? I za ile?
Dpfa moja gt nie miała seryjnie to wielki plus, egr już wyłączony, byłem poprawić program u Cinka, kupiłem auto z jakimś wygranym dziadostwem.
Pytanie o zaślepke? Jeśli programowo egr wyłączony czemu jeszcze powinno się zaslepic? Bo ja pewnie nie mam.
- - - Updated - - -
Mozliwe, że rozmawialismy. Kolega z intercarsu?:-)
Ja robiłem w Gdańsku i zapłaciłem 600 zł za wszystko
Rozumiem. Mi na czeresniowej krzykneli 1500 z rozrzadem, bo muszę teraz wymienić.
Ja kupiłem używany juz bez klapek od alfy 166 a jezdze 159 za 350 zl
Rozumiem. Czyli 350 używany plus uszczelkA I robocizna tak? Czytałem gdzieś, że do gt pasuje od 1.9 16v 140 km ale podobno różnica w mocy jest?
Nie tylko zarezerwowałem ale zapłaciłem zaliczkę, wiec w razie czego sam się napiję ze sobą:)
Przypominam 17-19 lipca.
Siemka. No ja z żonką chętnie przyjedziemy, tyle że pewnie w sobotę koło południa bo niestety muszę załatwić jedną sprawę i w piątek mogę nie zdążyć. Tylko czy tak można :confused:
Artur, jak nie dasz rady w piątek to wpadajcie w sobotę.
Seba, impreza sobotnia :)?
Ile % masz szyby tył?
Maćko zgadza się ;) widzę że na forum trafiłeś ;)
Krzychu no wesele miałem ;) a jeżeli chodzi o szyby to z nimi nie było nic robione ;) z tyłu tylko roleta jest ;) i może Cie to trochę zmyliło ;)
A 155 fajnaaa ;) jaki silnik w niej jest ?? :)
Szyby wyglądały na czarne a chcę w 155 przyciemnic tyle że nie wiem czy 95% robić czy 75..
A silnik 1.7 na łańcuchu, 115 km ale szczerze.. Idzie lepiej niż moja 1.9.
- - - Updated - - -
Jeszcze "prawdziwa" 155 bo silnik aluminiowy :)
Będzie fajna baza do odbudowy tego modelu.
A może kiedyś uda się 164 albo 33 fajną znaleźć.
A 155 za tę pieniądze... smutno byłoby nie.kupić...
Dobra Pany... opierdzieliłem 156, klient zabiera ją w sobotę... A teraz chyba rzucam teorię saab 9-3... i przyceluję w 166 :D
Trucha, Seba macie jakieś rady...? I nie sypie się to jak 156 przy większych przebiegach ? :D
Kogo 156 upolowałem na wylocie z Płocka przy dk62? Rejestracje WPL, fele Tristary, JTD. ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...pc_-156wpl.jpg
- - - Updated - - -
Ugh, troszke się jakość popsuła.
Robsona 156 ;)
Ano moja :D
No to pozdrawiam. :D Nie pierwszy raz już ją tam widzę, ale dopiero teraz mi się Cb udało ustrzelić.
w sumie stoi tam codziennie. czeka, aż Pancio z pracy wyjdzie i zawiezie go do domu :D Również pozdrawiam :)
Kto dzisiaj na podolach jechał za mną czarna 156 :) ?
Jaaaa Krzychu - to była prawdopodobnie moja ostatnia przejażdżka przed sprzedażą :D
Zmiana na?
Moja przejażdżka pierwsza od 1,5 miesiąca świeżo odebrana od mechanika. (Kurs do bankomatu :D )
Zmiana na 90% na 166 - chyba, że nie znajdę godnego egzemplarza.
Do bankomatu ? A to po naprawie Alfy, jeszcze coś zostało ? :D :D
Lichy może odemnie weźmiesz ?? :D ja bym sobie 3.0 kupił ablo 2.0 TB ;)