Zasłyszane w sieci: Alfa Giulia - mechanika emocji, oby nie: emocje mechanika... ;)
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Zasłyszane w sieci: Alfa Giulia - mechanika emocji, oby nie: emocje mechanika... ;)
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Duzo ludzi twierdzi, ze Giulia to ostatnia deska ratunku dla Alfy, natomiast sama firma niewiele robi zeby to auto sie dobrze sprzedawalo... Troche mnie to martwi.
Mowie to patrzac na nasz rynek, moze za granicami jest lepiej, oby tak bylo. :)
Gulia pojawiła się w ADF we Wrocławiu. Biała, nie QV, ale nie mam pojęcia jaka wersja dokładnie.
Cała dyskusja tutaj sprowadza do rynku polskiego, w którym gro nowych aut kupowanych przez firmy w leasingu czy wynajmie długoterminowym. Tu zależy od warunków jakie są proponowane firmom. Oczywiście piszę z pkt. widzenia średnich i dużych firm. Najważniejsza jest Azja i Ameryka. Europa na początek bo tu najłatwiej wyeliminować problemy jakościowe z dostawcami :)
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Odzwyczaiłem się juz troche od jazdy manualami, ale zauważyłem że dosyć dziwnie wbija się wsteczny w Giulii, po prsostu max lewo i do góry - ciekawe czy sa jakies zabezpieczenia żeby przypadkowo podczas jazdy nie wbić R, w 159 chyba byl ten wieniec na lewarku jesli dobrze pamiętam (musze sprawdzić w spiderze jak to jest ;)
czerwone skóry super się prezentują.
aha i nie zauważyłem nigdzie wejścia na płyty, DVD pewnie w opcjach, albo ktoś stwierdził że DVD już jest passe. Konsola Giulii jest bardzo ascetyczna, ale mnie się akurat to podoba. Przykadowo w bmw na konsoli centralnej jest nawalone przyciskow itp troche jest tam bałagan, ekran prostokątny, daszek nad zegarami obłe kształty, ekran fajny bo nie trzeba odrywać wzroku od kierunku jazdy, ale ten w Giulii zrobił na mne lepsze wrażenie, jest harmonijnie wkomponowany w deskę rozdzielczą.
Przycisk back by się przydał w kontrolerze, ale to pewnie trochę tak jak w ajfonach vs android ;)
Spokojnie, wszystkie bugi, poprawiona skrzynia, lepiej wystylizowany przód i nowy kontroler na tunelu środkowym znajdą się na pewno w wersji po lifcie 2020 ;-))
Za nowość i to nowość po 30 latach trzeba trochę frycowego zapłacić. Potem już to będzie samochód idealny, w sam raz dla mnie ;)
2.0 turbo, super, kolor czarny lub granatowy ;)