-
Pozdrawiam: Kierownika białej Giulietty za którą stałem w korku na Grundmanna ok 8 rano
- Biała z pięknymi jasno-brązowymi skórami stała na parkingu Makro ok 17 (rej chyba ST) :)
- Srebrna 166, która skręcała z ul Pukowca ok 17 w kierunku Makro.
Wszystko w Katowicach :D
-
Cytat:
Napisał
mc007
Pozdro dla
michalkolat , którego kartkę z pozdrowieniami (na odwrocie kartki z bloczku mandatowego:D) znalazłem dzisiaj za wycieraczką pod budynkiem UE w Katowicach;)
Również pozdrawiam! Dzięki za wizytówkę Alfaholików :D
-
Dzisiaj jakaś laska w 147 FL ciemny grafit, w Katowicach, po tym jak jej pomachałem to chyba myślała że ją podrywam - najpierw się uśmiechnęła (ale nie odmachała) , a potem na skrzyżowaniu jak się zrównaliśmy to puszczała do mnie oko :P haha, ale lepiej tak niż jakby jechała np. z facetem, który by wysiadł i chciał mi natłuc za to że mu laske podrywam.. W każdym bądź razie pozdrawiam :D
-
Pozdrawiam piekną kierowniczkę pięknej czerwonej 147 na światłach przy komendzie w Tychach ST4**** po 16:30, stałem obok Ciebie trąbiłem 2 razy ale nie zauważyłaś :(
-
pozdro dla gulietki na forumowych rameczkach + ST spotkanej wczoraj około 07:30 w korku do świateł przy browarze w Tychach :)
-
Pozdrawiam lolową Anię w czerwonej 147 FL widzianą na światłach na Szopienicach.
-
kucyka zapewne poprawiała ... i nie widziała Ciebie ??
-
-
Pozdrawiam panów w srebrnej 159 z niebieskimi dodatkami, którzy o 16.20 śmigali 44 od Mikołowa na Gliwice :)
-
Cytat:
Napisał
Kanon
Cześć wszystkim! :)
Miszcz :p