a nie mówiłem, a raczej pisałem;/
choć całym sercem byłem za Argentyną !! :(
Printable View
A ja byłem za Niemcami - należało im sie za pogrom Brazylijczyków, w całym turnieju byli lepsi i co by nie powiedzieć grali ładna piłkę - to. Ile ten sam brzydki styl sprzed 15 lat. To powiedzenie użyte przez Ciebie było chyba ukute właśnie dlatego ze Nie czy nie grali widowiskowo ale byli skuteczni. Wczoraj byli i skuteczniejsi (obie drużyny miały okazje) i grali ładnie. A złota piłka dla Messiego - PORAŻKA.
Z tasm przeslanych do redakcji Wprost wynika ze w najblizszy Czwartek ulega zmianie miejscowka spotu...
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Skurkowańce wszystko podsłuchują :P
Tak jak mówi kolega Zmianowy jest możliwość żebyście przybyli jutro do piaseczna :)
Pytanie tylko ile osób zadeklaruje się przyjechać żeby było wiadomo czy opłaca się kombinować
Także proszę o odpowiedź :)
ja o 19 mam szkolenie w pracy więc jedynie mooże dojadę czy na Piaseczno czy pod SN więc się na 100% nie deklaruje. Czekamy na dalsze odpowiedzi. Szooot podaj jeszcze lokalizacje innym
szczerze mówiąc nie za bardzo pasowałoby mi Piaseczno w tym tygodniu. Ciekawa inicjatywa, ale może innym razem. Nie wiem jak inni
Mi obojętnie, może być nawet Radom ;)
Nie to nie :P
Pojedziemy ze Zmianowym do Radomia ^^