-
Mam do sprzedania GTV 2.0 TS 1999 rok przebieg na liczniku 150 tyś ,srebrna ,środek liftowy,brak korozji, koła 16-tki opony roczne wielosezonowe, w 2015 wymienione sprzęgło i rozrząd.Przegląd do czerwca 2017 ,ubezpieczenie do października 2017.Lokalizacja Legnica Dolnośląskie.tel. 604 265 724.Pozdrawiam.Tomasz.
-
-
Ktoś coś może wie na temat tego Fiata Palio? olx[kropka]pl/oferta/ alfa-romeo-gtv2-0-v6-203-km-rok-1999-CID5-IDlXOB2[kropka]html#c1cca77999
Cena kusząco - niepokojaca.
-
Wczesniej byla za 10/12 tysi wiec cos jest dziwnego
-
-
Najtrudniejszy w naprawach i najdroższy w utrzymaniu silnik występujący w Gtv. Na zdjęciach wszystko w porządku.
-
Ja Ci powiem co myśleć o tym samochodzie. To było moje autko, sprzedałem ze trzy tygodnie temu. Nowy właściciel uszkodził, popsuł aparat zapłonowy wg. tego co mi powiedział. I chyba dlatego sprzedaje. Powypisywał różne dziwne rzeczy w tym ogłoszeniu. Chocby o tym rozrządzie wymienionym dwa miesiące temu, czy amorach bilstein i hamulcach brembo. No chyba że zdążył to zrobić, po to żeby sprzedać:) Czujniki cofania i grzane fotele też mnie dziwią.
-
Szkoda bo fajnie wygląda :(
-
A to moja Bunia do sprzedania za 9000zł. Na hasło alfaholicy może spuszczę ze 200zł :cool: W razie pytań dzwonić lub smsować :)
Alfa Gtv 1.8 1999r w użytkowaniu od ponad 5 lat. Została zmieniona na Jaguara X-Type 3.0 V6 4x4 :)
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yUsXn.html
-
Z gtv na angielskiego sedana :D No niezły przeskok ale samochód fajny :D Dobrze że nie kolejny wieśwagen czy bolid młodziezy wiejskiej na drodze :D