Panowie miałem chwilkę czasu w pracy i znalazłem coś takiego. http://wanxyled.en.alibaba.com/produ...fog_light.html
Printable View
Panowie miałem chwilkę czasu w pracy i znalazłem coś takiego. http://wanxyled.en.alibaba.com/produ...fog_light.html
Rozmawiałem dzisiaj z handlowcem powiedział 450zł za duolight, wysyłka w jedno miejsce oni pokrywaja koszt wysyłki za 10 szt
czyli wychodzi 450zł wysyłka 20 zł paczka=470
Jeszce zaraz przycisne czecha.
No to kombinujcie szybciej bo raz ,że wyjeżdżam 18 i wracam 26 kwietnia a dwa ,że jak co to nie będę se z gęby dupy robił . Zrobimy tak - lista chętnych się jak widać tworzy . Więc jak macie do pochytanie tańsze opcje ( jestem za ) to ja się wstrzymuje do powrotu z załatwianiem "bankowości" bo potem z listy "10-20"-wpłaci 5 zdecydowanych na moją opcje , reszta się wycofa a ja będę brał 5 kompletów na siebie ,żeby cene i znajomości utrzymać :) . Układ na tą cenę jest na min.10 osób więc ja też nie mam zamiaru świecić oczami pózniej . Do 26 nie załatwicie nic z "Czechami" czy kimkolwiek innym to się decydujcie bo inaczej ja odpuszczam - nie mam na tym 5ciu złotych więc ani sobie ani komuś nie będę dupy zawracał . Dziś nie dałem rady podjechać do firmy po te namiary ale jak widać dobrze się stało .
Nazar ja tu nikomu nie chce wchodzić w drogę tylko informacyjnie pisze czego się dowiedziałem , nie wiem po ile Ty załatwiasz bo nie doczytałem, mogę podać nr do handlowca. kto chce to sobie kupi.Handlowiec wystawia fv i gwarancja jest.- tak jak pisałem to są informacje 100% pewne a kto się tym zajmie trzeba wylosować w drodze głosowania.
Opcja jest jedna.
Każdy wpłaca na podane konto komuś w ciągu 3 dni. jeżeli nie ma wpłaty nie ma zamawiania.
Chopecku ja nie mam do ciebie pretensji :) . Każdemu zależy na najtańszym zródle . Tylko ,że chętnych przybywa więc trza działać . Znasz temat , gadaj z dostawcą i nie ma problemu . Lista chętnych jest . Tylko musiałbyś się wziąść za to albo jedna osoba żeby zamętu nie było . Dlatego ja się wstrzymuje do 26.04.15 . Jak pochytacie coś taniej to dla ogółu będzie lepiej -proste . Trzeba działać żeby nie ciągnął się temat w nieskończoność . Lord do dzieła :D
Ciekaw jestem jak z trwałością tych świateł... niestety okaże się to za 2-3 lata, albo wcześniej :)
2 lata gwarancji dają to rokowania są dobre, tylko oby się nie okazało że w przypadku błędnego podłączenia traci się gwarancję, warto zapytać dokładnie jakie są warunki.
Myślę ,że w takich światłach naprawdę nie ma większej filozofii co by to podłączyć więc każdy minimalnie obeznany w elektryce da sę radę ( pewnie instrukcja jest ) . A jak ktoś się nie czuje na siłach to pozostaje elektryk :D
Podłączałem troszkę inne ale też dwufunkcyjne i w instrukcji napisali że zabronione podłączenie obydwu świateł na raz co grozi ich zepsuciem i utratą gwarancji ale może w tych światłach niema takiego warunku. Jak to mówią lepiej dmuchać na zimne;)
Co tu dywagować co będzie za dwa lata i czy żarówka wytrzyma. Tak patrze na zwykłe ledy co to na polu się u mnie palą - wytrzymały już 5 lat, więc te zamawiane też powinny wytrzymać :)
Nazar odezwij się jak wrócisz po 26 co by sfinalizować transakcję.