Panowie a gdzie zaspawać otwory po klapkach wirowych w kolektorze alu żeby mi go nie zniszczyli?
Korościk na Przesmyckiego dobrze robi? Był ktoś u niego?
Printable View
Panowie a gdzie zaspawać otwory po klapkach wirowych w kolektorze alu żeby mi go nie zniszczyli?
Korościk na Przesmyckiego dobrze robi? Był ktoś u niego?
na krzemienieckiej :) starszy pan robi głowice niedaleko przejazdu kolejowego i spawa alu, bardzo porządnie robi.
Ja we Wrocławiu zawsze podjeżdżam do Zwolaka. Bardzo dobra ekipa, która nigdy nie każe na siebie czekać. Zawsze zajmują się moją alfą tak jak ja bym to zrobił :D Dlatego nikomu innemu nie ufam, Czy to opony czy jakies inne badziewne usterki to odrazu ram wbijam.
http://www.wojtera.pl/index.php
Masz na myśli tę firmę?
Tak, post piękny w ogóle nie rzuca cienia na wiarygodność...
chyba nie wojtera, starszy pan w domku jednorodzinnym - szukaj raczej regeneracji głowic i dzwoń pytaj o spawanie.
Witam, kupiłem niedawno wymarzoną GT z V6, trochę na wariata, nie miałem czasu nawet ogarnąć jakiegoś serwisu na miejscu oględzin. Co mogłem sprawdziłem sam, zabrałem tylko na przegląd, żeby sprawdzić stan zawieszenia i podłogi, wszystko wyglądało w porządku. Trochę zaryzykowałem i do teraz nie mam pewności czy dobrze zrobiłem, ale zadecydowałem, że co by nie było, zostanie już ze mną. Na razie oprócz znanych mi przy zakupie usterek nic nowego się nie pojawiło, ale chciałbym ją porządnie przetrzepać. Gdzie kompleksowo mogą mi ją w dolnośląskim sprawdzić? Tak porządnie łącznie ze sprawdzeniem geometrii nadwozia.
Irbis we Wrocku ,na Paprotnej.