Ja dzisiaj szczęśliwy po myjni wyjechałem, pojechałem sobie do banku wpłacić pieniądze, aż nagle zauważyłem że nie mam obudowy od prawego lusterka. I teraz czeka mnie wymiana prawego lusterka (które swoją drogą lekko lata).
Printable View
Ja dzisiaj szczęśliwy po myjni wyjechałem, pojechałem sobie do banku wpłacić pieniądze, aż nagle zauważyłem że nie mam obudowy od prawego lusterka. I teraz czeka mnie wymiana prawego lusterka (które swoją drogą lekko lata).
3 lata temu lakierowałem drzwi - lakiernik zrobił ryskę do metalu pod klamką , której nie zauważyłem (nie dało się) teraz mam małego purchla (może z 1.5cm)...nie wytrzymałem oczyściłem zapodkładowałem, baza,klar oczywiście made by pędzelek. Wqrza mnie to i tylko to miejsce i strupka widzę :D...cóż przynajmniej nie wejdzie ruda, a drzwi pomaluję z czasem.
Jakieś skur*ysyny ukradły mi znaczek ze scudetto ;/ Całe szczęście był wyblakły i mam nowy na podmianę, ale tak czy siak :mad:
A mi ostatnio w trasie pękł wężyk paliwowy przy filtrze paliwa i myślę że co najmniej z 15l ON poszło pod auto... Jechałem tak kawałek drogi, bo w środku nie było żadnych objawów, dopiero na miejscu zapach ropy i oczywiście kałuża pod autem dały mi do myślenia. Za to była to dobra okazja do wypucowania silnika i podwozia bo wszystko było ochlapane (łącznie z tylną klapą i szybą) :eek: Ogólnie polecam wszystkim co mają JTD sprawdzić wizualnie te wężyki, bo mogą narobić bałaganu :)
Podczas wymiany żarówki postojowej urwałem kabel od oprawki :(
A ja wpadłem w dołek i rozwaliłem sworzeń wahacza lewego
Ale już zamówiony TRW (365 zł) czekam aż przyjdzie i wymiana
A co najgorsze to tak skrzypi że aż ludzie się za mną oglądają jak jadę
Dzisiaj drzwi od garażu / świeżo wynajęty jeszcze bez blokady / przy podmuchu wiatru uszkodziły drzwi przednie pasażera :(
tak się w q..... że już dzisiaj w pracy postanowiłem nic nie robić.Miałem zamiar po wakacjach podmalować belle gdyż są odpryski po kamyczkach na masce ,zderzaku i błotnikach jeszcze po Niemcu ...a tu doszły jeszcze drzwi !!! 250 za element powiedział lakiernik...