Cześć,
jestem na etapie poszukiwania najlepszej oferty na Stelvio. Interesuje mnie "jak najniższa cena" :) Raczej będzie to business + jakieś małe opcje.
Pytanie do Was - jakiego dealera polecacie? gdzie mozna urwać dobry rabat?
dziekuję!
Karol
Printable View
Cześć,
jestem na etapie poszukiwania najlepszej oferty na Stelvio. Interesuje mnie "jak najniższa cena" :) Raczej będzie to business + jakieś małe opcje.
Pytanie do Was - jakiego dealera polecacie? gdzie mozna urwać dobry rabat?
dziekuję!
Karol
na business rabaty jakieś mega symboliczne chyba ze auto ze stocku jakies starsze znajdziesz.
Roześlij maile - ja najlepsze oferty dostałem z Gezetu i Pol-Caru. Od razu Ci mogę napisać, że w przypadku wersji Business 5% to takie standardowe maksimum, więcej niż 6% raczej nie ma szans wycisnąć.
[MENTION=8766]radosuaf[/MENTION] dziekuje.
Dlatego nie ma co się ograniczać do wersji Business. Czasem na Super można finalnie dostać lepszą cenę niż Business. Zwłaszcza jak dopuszcza się zakup rocznika 2020. Tu ważne żeby nie miał pierwszej rejestracji w 2020 roku bo wtedy nie łapiesz się na 5 lat gwarancji.
No ogólnie troche brak $$$... żałuje teraz, że w salonie Giulii nie obejrzałem. Trzeba nadrobić, może to sie zmieści w budżecie!
Przy obecnych poziomach rabatów, przynajmniej dla grup zawodowych bazowy business bez rabatu wyjdzie mniej więcej tyle co super z wyposażeniem business po rabacie. Doposażenie wyższych wersji może być odrobinę korzystniejsze niz business z racji rabatu.
Rabaty od "normalnych" wersji to maksymalnie jakieś 16% (mówimy o samochodach na zamówienie), różnicy w cenie wyjściowej na poziomie 27 tys. zł (Giulia) i 35 tys. (Stelvio) 10 p.p. wyższy rabat nie zniweluje...