-
Corleone od ciebie z rodziny czy znajomego...:)niby 5 tys. ale jeszcze zarejestrowanie u nas to wyjdzie razem z 7-8....:)do tego rozrząd oleje itd. i masz 10 tys...:)
A na dodatek JTD....!!!!gdyby to był TS to jeszcze może bym się zastanawiał ale nad JTD nie....:)
-
2 załącznik(i)
Załącznik 92551Załącznik 92552naklejka jest wygląd fantastyczny :cool:
-
naprawde robi wrazenie :) Pasuje do przyciemnionych szybek z tylu :)
-
-
No! No! Teraz bella ma dwa tatuaże mmm :) me gusta :P
- - - Updated - - -
A co do tej 156 na sprzedaz to kumpla :) szczerze to stan jest dobry :) a przerejestrowanie to tak 1200zł :P
- - - Updated - - -
a co do jakiegoś wyjazdu :P to pomyślcie może nad morze :P hehe czy coś :P
- - - Updated - - -
Od teraz będę publikował posty na facebook i tym forum :P
- - - Updated - - -
ale to nie działa ta opcja hehehehe
-
-
Panowie co tutaj tak cicho? Zamkną temat wkońcu.. rozumiem, że czekacie aż znowu przyjadę do Polszy żeby spota zrobić? Ale bez mojej obecności też może być cool ;) hehe
-
no właśnie panowie jakieś spotkanko.....:)???co wy na to ciepło się robi więc można coś zrobić....:)???ja dzisiaj swoją wypicowałem (mycie,odkurzanie,woskowanie,doprowadzanie tapicerki w środku do ładu)...:)i jakoś to wygląda ....:)więc trzeba się pochwalić...:)
-
11 załącznik(i)
Załącznik 95051Załącznik 95052Załącznik 95053Załącznik 95054Załącznik 95055Załącznik 95056Załącznik 95057Załącznik 95058Załącznik 95059Załącznik 95060Załącznik 95061 dawca ja odpadam moja przechodzi odnowe biologiczna w salonie blacharskim ( nie bylo blach robota stala jest dawca i juz niedlugo bedzie zdrowa ) :) jak cos mozecie do mnie wpasc do domu pomozecie na ogrodzie :)
-