witam wczoraj was spotkałem pod gosportem, bardzo dziekuję za zaproszenie do klubu to naprawdę miło z waszej strony. W następny czwartek powinienem się pojawić napewno miło będzie porozmawiac. Pozdrawiam wszystkich:)
witam wczoraj was spotkałem pod gosportem, bardzo dziekuję za zaproszenie do klubu to naprawdę miło z waszej strony. W następny czwartek powinienem się pojawić napewno miło będzie porozmawiac. Pozdrawiam wszystkich:)
no to kolego czekamy w czwartek na Ciebie na 3 stawach :D
No to witamy kolego w gronie zarazonych VIRUSE ALFA:) milo sie lecialo z toba i Lesiem z katowic na tychy. pzdr
Chętnie wybrał bym się za tydzień jako nowy Alfista xD Daleko nie mam więc czemu. Btw jeździ może ktoś z Giszowca ;>?
nie wiem czy jezdzi ktos z giszowca ale ja chciałbym sie kiedys wybrac pierwszy raz na takiego spota z murcek
Ja z Hansem jedziemy przez Murcki i giszowiec ! Wiec z Murcem możemy na Lotosie a Giszowiec to Lukoil :)
wiadomo że możemy :D niema problemów żadnych a ja ostatnio jeżdze przez Mury bo u nas na Koscie dziury to wole tam szarych szeregów przejechać :D
Hans asfalt na zimę zwijają :D
coś w ten deseń :D