Tomi, jest, inaczej będzie siedzieć felga ET40 5 cali a inaczej ET40 7 cali, chodzi mi o to że dochodzi Ci z każdej strony xx mm, bo samo w sobie faktycznie nie jest powiązane, ale jeśli brać pod uwagę jako całość to będzie różnica i to duża.
Printable View
Tomi, jest, inaczej będzie siedzieć felga ET40 5 cali a inaczej ET40 7 cali, chodzi mi o to że dochodzi Ci z każdej strony xx mm, bo samo w sobie faktycznie nie jest powiązane, ale jeśli brać pod uwagę jako całość to będzie różnica i to duża.
Grzybek, jest dokładnie tak jak mówisz, ale samo stwierdzenie że ET zależy od szerokości felgi jest błędne.
Pisałem koledze o szerokości opony 205, czyli felga standard 7 - 7,5 cala.
No to się dogadaliśmy:)
Może to ta zębatka od napędu pompy oleju?? Nagraj dźwięk i podrzuć Łukaszowi A., on ogarniał ten temat więc może Ci coś podpowie. Nie wierzę żeby tłok nie wytrzymał, już by było po silniku.
CZY WIECIE cos o tych glowicach do v6 co byly na alegro za 500 dwie sztuki po remoncie
nic nie potrzebuje tylko czy to okazja czy normalna rzecz
Mnie się wydaje że o ile zawory podocierane luzy ustawione, szklanki ok to cena całkiem niczego sobie zwłaszcza jeśli są już "splanowane", za swoje płaciłem 240zł planowanie docieranie zaworów i myjka ultradźwiękowa + 77zł uszczelniacze więc sama robota przy głowicach daje ponad 300zł więc o ile to jest zrobione to głowica wychodzi po 100zł to chyba cena niczego sobie ???? Czy też tak myślisz alfapieru???? :D
to ściema, głowice są zrobione dla oka żeby wyglądały ładnie