Belfer zna sposób :)
Printable View
Belfer zna sposób :)
a ja zainwestowałem 50PLN w kluczyk :P wymiana baterii i nowy breloczek :)
wymieniona sonda lambda (oczywiscie bosch) oraz nowe swiece platynowe Smile
wymianiłem równiez łącznik stabilizatora z prawej strony - przód na TRW
teraz nic nic nie stuka i nie puka :)
i jaki koszt kompletu świec ???
niestety euro poszlo w gore i juz 530zł
Kupił dziś ja bazę+bezbarwny z utwardzaczem+papier 2500+benzynę ekstrakcyjną i szykuję się do zakupu wosku... jakieś ostatnie wskazówki zanim spierrrrniczę zaprawki ? :D
Wymiana żarówek w lampkach w podsufituwce na ledowe. Efekt świecenia zajefajny:D
Wymieniłem żarówkę świateł mijania. A co! :P
Wczoraj 6 godzin spędziłem przy woskowani i polerowani, plus mycie wszystkiego:) efekt super:)
Ja dziś zatankowałem za 12zł (słownie dwanaście) :D
:P ja kiedyś za 10zł zatankowałem i tak dziwnie ludzie na mnie patrzyli przy kasie :o
To tak jeszcze w ramach tankowania taka anegdotka/ciekawosta/historyjka jak zwał tak zwał ;)
Tankowałem kiedyś motor za 5zł i płaciłem kartą... Mina babki zza kasy bezcenna :)
PS. Tak, mam taką stacją na której można płacić kartą nawet za minimalne kwoty
<hahaha> musiała mieć takie <WTF> na twarzy :D
A teraz nam zdradź, dlaczego właśnie za kwotę 12zł ? :P
Bez sensu:/ Kiedyś zdarzyło mi się kupić papierosy na stacji płacąc kartą i po pytaniu czy mógłbym zapłacić kartą zacząłem rozmawiać z babeczką z obsługi o tym co ludzie kupują płacąc kartą...powiedziała że zdarzają się też tacy co dosłownie kupują najtańsze zapalniczki płacąc kartą:/ jak się nosi portfel to czasami przydałoby się by oprócz plastiku znalazło się też kilka złoty.
Mi osobiście było głupio płacić kartą na stacji benzynowej za coś poniżej 10zł .
Mi też było, ale tak wyszło :)
Za 12 bo właśnie w portfelu więcej nie było.. Tak samo jak pewności czy dojadę do domu :D
A ja dziś z synem (Też Alfaholikem :) ) cykaliśmy trochę fotek efektu podświetlenia wnętrza ,47 wymienionych diód http://www.forum.alfaholicy.org/atta...i-img_0015.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...i-img_0036.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...i-img_0010.jpg
ja wole placic gotowka, plastikowe pieniadze maja sens jezeli sie operuje wieksza gotowka
A ja nienawidze nosić ze sobą gotówki i nie widzę nic złego w płaceniu jakiejkolwiek kwoty kartą jeśli jest taka możliwość, a po coś jest. Za paliwo w sumie jeszcze mi sie nie zdarzyło płacić kartą mniej niż 50zł, ale w jakiś żabkach, supermarketach często mi się zdarza płacić kartą w okolicach 10zł.
Żeby nie było offtopa to wymieniłem w końcu olej na Valvoline MaxLife 10w40 z Mobila 2000 :) i filtr + nowe amorki przód i lewy górny wahacz.
Jakie amorki i cena?
A taka tam bzdurka. Wymieniona żarówka światła stopu i kontrolka "słoneczko" już nie wkurza.
Ostatnio nabyłem komplet nowych felg stalowych z myślą o nadchodzącej zimie bo oponki już były wcześniej. Teraz tylko trzeba założyć oponki na fele wyważyć i będą gotowe czekały na założenie:D
A ja dzisiaj czekam na dostawę tłumiczka końcowego do mojej V-ki, zamówiłem IMASAFa i wreszcie zapadnie cisza:) Jutro montaż i od razu jazda testowa we wszechobecnej ciszy:):):)
A tak mi się troche nudziło:) listwy i roleta.
CZym to zrobiłeś???
pewno farbą złotą i pędzelkiem. Mi się nie podoba, ale jak to mówią kwestia gustu
Heh, złotym spreyem, i malutkim pędzelkiem. Może nie jest super dokładnie no ale w sumie mi sie podoba:)
nabrałem chęci żeby też sobie tak zrobić
Heh, pewnie na srebro też fajnie by wyglądało:) tylko uważaj żeyby ręce Ci się nie trzęsły:)