Witam wszystkich jestem tu nowy jak widać, spoty macie co środe?? bo jeszcze bie byłem na żadnym a jeżdze już alfą od 6lat pozdro
- - - Updated - - -
zapomniałem dodać ze chodzi mi o krokus
Printable View
Witam wszystkich jestem tu nowy jak widać, spoty macie co środe?? bo jeszcze bie byłem na żadnym a jeżdze już alfą od 6lat pozdro
- - - Updated - - -
zapomniałem dodać ze chodzi mi o krokus
W takim razie witamy i zapraszamy na spoty w środy o 19 na parkingu zadaszonym c.h krokus :)
z frekwencją różnie bywa, zależy od zaangażowania na forum jak widać po ostatnim spotkaniu że sporo osób sie zadeklarowało i było całkiem sympatycznie :)
nawet bardzo sympatycznie można by rzec :) hehe
już się zastanawiam o co będzie kolejny zakład :D
trzeba by sie Ligara zapytać :]
Witam ponownie wszystkich Alfaholików :) Czyw tę środę tj. 16.01.2013 organizujecie się na jakiś spocik tam gdzie zawsze?
organizujemy się
Fajnie, super tylko zimno jak fix.... podtrzymuje swoją decyzję, następnym razem na wiosnę przyjadę, jak będzie grubo powyżej zera.
Eee tam, nie narzekaj :) Zawsze mogło być zimniej ;)
e no :( Rydzu i Adayena na spocie a ja nic o tym nie wiedziałam :( buuu
no jak cza to cza... ino że ja czasu nie mam na nic :P
Jednak nie ma miodu z alfinka.... :(
Rozlozyles i nie umiesz zlozyc? ;)
Nieee w tym rzecz.... Korba bokiem sie wychylila :(
a kuku :P
a ty co kukasz bydlaku :D anyway ktos wie czy bedzie ? :D
ja wiem - nie będę :)
Ło Panie. Chyba sportowy gaz zatankowałeś ;)
Mnie nie będzie.
pytam czy ktoś będzie a piszą Ci co ich nie będzie :)
Być może będę, ale pewności ni ma. Jakby piter był, to na chwilę bym podjechał, bo przydałoby mi się pod kompa podpiąć.
pitera nie będzie :P
A to szkoda :(
ja bede.....
To ja tez sie przyturlam.
Punktualnosc i poranne wstawanie do roboty (zeby zdazyc na wieczorne spotkania) sa moimi wrogami wiec na pewno sie spoznie, ale maks 19:30 powinienem byc (z moze i wczesniej). Mam nadzieje ze jeszcze kogos zastane...
następnym razem schowam się gdzie indziej :D
I tak Cie znajde :P
taaa beda zawody w chowanego za niedlugo :D
Hehehe.... Jest to możliwe :)
Alfinka odebrana :ridinghorse:
Po odpaleniu:
Ja:-To mój samochód? :confused:
Tata:-Chyba nie, bo za cicho pracuje :D
Mechanik:-Tak ma być!!!
Ja:-:D :D :D
moze szanowna śmietanka towarzyska ruszyła by się i dziś -> http://www.power-max.pl/kontakt
Bywało ze na spotach coś się robiło, coś sie działo. To jak godzina 19 dzisiaj pod plaza i jedziemy na miejsce ?
Kto dziś będzie???
siemano ja chyba będe ale podjade fiacikiem kto jeszcze będzie?
Ja juz jestem :p
Cześć w sumie jestem posiadaczem alfy od nie dawna i jeszcze nie byłem na żadnym spocie ale z chęcią bym się wybrał ... Jak rozumiem parking zadaszony przy krokusie to to miejsce natomiast kiedy najbliższy? W najbliższą środę?
Pewnie jutro o 19. BTW, kto jeszcze będzie?
Ja będę. Ktoś jeszcze wpada?
ja tez huehue
zagladne na chwile tez
nie mogłem spać... a tak wogole... 6 tysiecy????......
nastepnym razem ja auto zamykam jak liagar bedzie :P a świeżak czemu sie nie pojawil ?