Cieplo w Irlandii? W Pl 34 stopnie...
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Cieplo w Irlandii? W Pl 34 stopnie...
U mnie podobnie przed chwila zaczęło padac. Wczoraj nabiłem klime auto postało z 4h pod domem i rozładował się aku wsiadam do auta a tam dyskoteka więc kable do beetla ale nic z tego. Skoczyłem po prostownik do kumpla podładowałem chwile i dalej dupa nawet na rozruch nie poszła i dzisiaj dostała nowy aku i zamówiona sprężyna na przód myślałem,ze to maglownica z resztą mój mechanik tez tak stwierdził,ale żadnych luzów na wachaczach ani końcówkach nie ma :)
- - - Updated - - -
Ja się pewnie zjawie mój brachol przyjeżdza na wakacje więc trzeba pokazać mu troche włoskich piękności bo póki co zarażony tylko Yamahą Roxy :(
ha , tez mam brata wariata na punkcie dwoch kulek. muwie ze jest ochotniczym dawca organow!Cytat:
Ja się pewnie zjawie mój brachol przyjeżdza na wakacje więc trzeba pokazać mu troche włoskich piękności bo póki co zarażony tylko Yamahą Roxy :(
obiecalem mu ze pobiegam za nim z kalachem z innymi czubkami jego pokroju, wiec on jedzie ze mna na festiwal!
:P
Też będę, ale raczej tylko w niedziele
Ze mna calkiem możliwe ze pojada rodzice ;)
Też chętnie wybrałbym się chociaż na 1 dzień...
no ale niestety nie ma z kim a sam to jeszcze nie ogarnę :P
A i chętnie skorzystam :):):)
e to nie :) nie będziesz 300km nadrabiał
kiedyś moze sam się przejadę :)
Do tego czasu cosik sie ogarnie i moze ktos cie zabierze a jak nie to ja podjade po ciebie
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Czyli u mnie zbiurka??!
Zapraszam pod chate, kawa dla wszystkich!
Dzisiaj padła kolejna spręzyna tym razem z tyłu, w europartsie miałem zamówioną jedną na lewy przód na dziś miała być i teraz się wstrzymałem bo jak za dwie mam dac 90f to wole troche dołożyć i obniżyć lekko alfinke. Na polskiej stronie znalazłem eibachy pro-kity za 630zł na ebayu są apexy za 100f i chyba je wezme bo nie bede tydzień czekał na paczke a w angileskim katalogu jakoś ceny nie moge sprawdzić z resztą nie wierze,że wyrwie w podobnej cenie. Miałem Apexy w 156 i powiem,że fajnie się latało i tak chyba zrobie.
- - - Updated - - -
Ja jak polece to w niedziele tylko.
Tak czy tak panowie piszę sie i pamiętajcie o mnie :)
co do konkretów to się zgadamy
Bo niestety żadnych alfaholików w pobliżu domu nie mam aczkolwiek
stoi przed domem piękna bordowa 159 1.8 :rolleyes:
Mi tam jakoś bordo nie podchodzi a tym bardziej nie na 159:)
- - - Updated - - -
Popatrzcie chłopaki na te dwa zdjęcia i powiedzcie czy nie rośnie mi mały Alfista? :)Załącznik 99959Załącznik 99960
Gratulacje!!!!
A tak z innej beczki - jak chcesz cos pokombinowac przy belli to zamow sobie:http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...m=170931774749 zainstalowalem pare dni temu i jest znaczna poprawa w dolnym zakresie obrotow. I jeszcze dzisiaj wypatroszylem pierwszego kata i tez troche daje.
W nastepnych planach jeszcze przelotka zamiast drugiego kata i chip moze ;)
Widac znaczek alfy na zdjęciach wiec Alfista murowany;)
Ja bede mial najprawdopodobniej komplet w aucie...Rodzice beda u mnie w tym czasie
Ja sie dzisiaj wk**wiłem lekko zamówiłem Apexy we wtorek miałby być czwrtek,piatek u mnie a tu kolo przysłał dzisiaj emaila,że mieli dostać z holandii zamówienie w środe i nie dostali.. będą dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Więc odpisałem,że chce zwrot kasy bo sprężyny sa mi potrzebne na już bo mam dwie uwalone w aucie noi chyba zamówie eibachy. Zobaczymy jutro a tak jutro juz siedzialyby w aucie :(
Eibachy sa lepscze od Apex'ow. Wiec sie dobrze stalo ;)
Mówisz o bartku i białej polówce??
A to czaje bartka czaje :D
nie wiem czy i on i białej nie zostawił ale na gwincie elegansio smigal :D
tylko trochę za wąskie fele wkłada do niej... tam to z 9J pasuje :D
No to i gdzie mieszkasz juz też wiem :p :p
Swego czasu jak miałem Sełata Ibize to mi pomagał przy jakiś głupotkach tam bo gość łeb ma do tematu ;]
hahahah
powiem Ci nie ogarnął do końca ale nakierował mnie na dobrą drogę
i sam podołałem potem ;)
Czester, sprzedajesz 166???
pokaż foto jak to sie prezentuje :)
Szary 166 z naklejką alfaholicy.org; choć pracuje w bunkrze, to ja naprawdę nie gryzę :)