Ja pozdrawiam himka z którym się pogoniłem po Tychach:D Nie trąb następnym razem bo i tak Cię widzę:p
Printable View
Ja pozdrawiam himka z którym się pogoniłem po Tychach:D Nie trąb następnym razem bo i tak Cię widzę:p
Czyja czarna Giulietta za ktora wjechalem dzis na Bielskiej w korku, pare metrow dalej zjechala na Browar? pzdr;)
Kogo wczoraj spotkałem na Metro? Czarna 147 ST ***** z przyciemnionymi szybami?
Przemek - nie wiem czy widzisz czy nie, bo ktoś wysiadał :D Ja tam jestem skoncentrowany bardziej na moich pasażerkach :D
Ostatnio jak na rondzie przy Tesco Ci migałem długimi to g... widziałeś, więc wolałem tym razem WYRAŹNIEJ dać o sobie znać :D
Pozdro dla Giulietty oraz 166 wyprzedzanej na A1 dziś ok. godz. 13 - 13.20. Jechałem z Gliwic na Świerklany.
_tomek! Zauważyłem Cię i odmachałem :)
Pozdro dla kierowcy z ciemnej 159 mijanej na bytomskiej w piekarach, powitanie było a gdzie ramki???
Pozdrowienia dla kolegi z 156 z ramkami na parkingu REALa w Dąbrowie który stał koło drugiej 156 bez ramek :) ...niestety nie było miejsca obok i swoją 159 postawiłem naprzeciwko
Szara GT z ramką z tyłu dzisiaj przed polibudą w Zabrzu, pozdrawiam właściciela :)