ja tak samo za Piasecznem udzielę się tu bo nie wszyscy z fb korzystają
Printable View
ja tak samo za Piasecznem udzielę się tu bo nie wszyscy z fb korzystają
a ja jestem umowiony z kolegami cassielem i zmianowym na kebab w efesie po spocie. jest efes w piasecznie? jak nie, to sorry, ale nie da rady ;)
Efes'u brak ale zapewniam że w pobliżu mam lepszy kebabik :)
Jak piaseczno to ja odpadam, nie usmiecha mi sie przebijac w godzinach szczytu przez cala Wawe i jeszcze stac w korkach do Piaseczna. :)
Dodano po 6 minutes:
pomysł super bo nie darze SN jakąś szczególną sympatią, bo tam nie mamy nawet za bardzo jak wygodnie usiąść, nie wspominając o szamie czy WC:P ale tkie wyjazdy w godzinach szczytu to masakra:P tym bardziej ze wjazd na S8 z okolic BMW/ Żoli/BIELAN nie należy ostatnio do najłatwiejszych:P
jeszcze tu napisze nie wiem z jakiej dzielnicy są wszyscy ale nie tylko puławska do piaseczna prowadzi wystarczy jechac wiertnicza/powsinska czy jak tak chcecie na konstancin nie ma korków
Szocik Twój pomysł trzeba będzie zrealizować w przyszłości i wcześniej dać info co do miejsca, czasu i może grilla ? :)
bo za dużo zamieszania ,a w ten
czwartek zostańmy pod Stadionem Narodowym standardowo od 18:30 :)
Nie no wiadomo pogadamy dzisiaj o jakimś terminie :)
Ktoś coś się orientuje co to się działo nad wisłą dziś, co nad narodowym te helikoptery latały? Moja dziewczyna wracała tamtędy z pracy i podobno nie dało się przejechać.
I wrzuciłby ktoś model taj kamerki co podobno taka sama jak GoPro
Oczywiście dzięki za spocik
kamerka to chyba sj4000.. za tydzień można jak coś zamowienia z chin robic:) dziękuję wszystkim za moj pierwszy spot:) super bylo fanrastyczni ludzie można pogadac normalnie i o glupotach i sie p o smiac.No i nasza jedyna rodzynka:) nawet nawet....nice... ale przynajmniej normalna babka. .tylko te komary ...hmmm wygraly:)