-
Panowie jako KRÓL 166 nakazuje Wam zapomnieć o sprawie. Czas leczy rany. Za miesiąc zapomnicie i będziecie sie z tego śmiać. Szkoda że troche taka sztywna atmosfera na tym zlocie wyszła. Przynajmniej tak to widze po tych wpisach:)
Z drugiej strony kaac nie dziw sie ze chlopaków rozdrażniłeś. Rysowanie kutasów na aucie to nei do końca zabawny żart który 100% zlotowiczów załapie. ja jak widze że ktoś dotyka mojego auta robie się purpurowy i mam ochote go zwyzywać " UWAZAJ PAN KUR>>A!!! CO? " Taka polska mentalność, a co dopiero na zlocie jak kazdy tam wypucowanym autem jedzie a Ty mu brudzisz samochód. Ale tez nie ma sie co spinać panowie. Za rok danus kup ze 2 tubki super-glue i wstrzyknij kacowi je w zamki i powiedz ze taki żarcik:D:D
-
Masa to byłoby już uszkodzenie materialne, a wosk schodzi ;-) ale co ja będę gdybal starszyzna wie lecieć
-
Masa uwierz mi ze atmosfera nie byla sztywna :)
wiesz KaaCu ja bym Cie zabil jak bys to zrobil na swoim aucie :) wiec rozumiem Danusa
-
-
Jak tak czytam wątek, to się zastanawiam czy byłem na tym samym zlocie?
Masa, na zlocie nie było drętwo :)
Ogólnie zlot był mega udany, a czytając ostatnie pare stron wychodzi na to, że było zupełnie inaczej. Otóż nie, nie było. Więc dajcie już spokój chłopaki, a ty Kaac nie ripostuj każdej odpowiedzi, bo już się zastanawiam co pod moim postem napiszesz :D
Sławek z Longmanem dawno temat załatwili, więc proponuję EOT.
Ma ktoś jeszcze jakieś foty?
-
Bo słuchaj każdy wytyka jakąś drobnostke, a jak ja bym napisał jak się kilka osób zachowywalo po alkoholu przy grillu byłbym zlinczowany więc się wstrzymam, a kilka osób wie dobrze o czym mówię. Do nikogo kompletnie nic nie mam, ale u kogoś się widzi u siebie nie. W każdego Oczach każdy inaczej się zachowywał, bo jazdy co innego toleruje i tyle ;-) pewnie, że zlot był Mega udany, podobało mi się, mojej drugiej połowie czy gejowskiemu czesiowi również mimo, że nie interesuje się tak motoryzacja.. A co do Tomaza, tak mam mnóstwo zdjęć mam filmy, ale nie tylko ja i nich zapomniałem są jeszcze inni, którzy nie wrzucili - wrzucę jak się ogarnę z czasem. Ano i Tomaz nie mam Ci nic do zarzucenia, jesteś spoko ;-)
-
O ja 6 stron przeczytałem a nie dowiedziałem sie nic na temat zlotu :)
A właśnie mnie się przypomniało Endrju można u Ciebie zamówić więcej tego pigwowego denaturatu na następny zlot?
-
-
My tam to muniumuniu porownywalismy z jeggermaistrem, a po wypiciu zonk hehe duża przewaga spirytu, ale nie był zły :-P
-
Darek jak będziesz kieliszkami do wina wypełnionymi MUNIUMUNIU wspominał zlot, to te wspomnienia szybko się wykończą i zaraz będziesz dzwonił o dokładkę :confused::call: