Mi pękła szyba przednia. Ale, żeby nie było miałem odprysk. Pomyślałem pojeżdżę do zimy jak pęknie to się wymieni. A tu się zdziwiłem, że pękła na słońcu jak auto stało cały dzień nie ruszane.
Printable View
Mi pękła szyba przednia. Ale, żeby nie było miałem odprysk. Pomyślałem pojeżdżę do zimy jak pęknie to się wymieni. A tu się zdziwiłem, że pękła na słońcu jak auto stało cały dzień nie ruszane.
Witam mi parę dni temu zerwało pasek rozrządu .
a mi dzisiaj, w największy upał, przestał działać nawiew... :|
Ja "zepsułem" swoje auto, oddając je w ręce jednego z forumowych kolegów (mojego kolegi zresztą). Niestety zawiodłem się do tego stopnia, jak się nawet nie spodziewałem ...
W sensie że zleciłeś mu naprawę czy "pożyczył" ? czyt. zwinął Ci kata ?
A może KAT był już do doopy...
Dlaczego masz być w plecy kilka stówek,sam załatwiając sobie kata i nie wiadomo w jakim stanie będzie,jeżeli kolega go sobie pożyczył,to teraz niech odkręca sprawę,chyba że wcześniej miałeś z nim problem lub jakieś błędy itp. W Oławie jest warsztat o nazwie OPONEL tam sprawnie wycinają katy bez wiedzy właściciela,a wszystko dlatego że monolit jest w cenie.Cytat:
Robił mi skrzynię i sprzęgło ... A to, że nie mam kata, który powinien być, zorientowałem się na drugi dzień. Nie chcę już nawet, żeby sprawę -jak to zgrabnie nazwał- 'odkręcał'. Skręcę to jak ma być i zobaczymy, jak to będzie śmigało :) Jak nie będzie, to po prostu dorwę gdzieś kata i się wspawa. Człowiek uczy się przez całe życie. Teraz już wiem, że i kolega może taką 'pożyczkę' zrobić ...
Co nie zmienia faktu że samą ceramikę można dobrze sprzedać.Cytat:
A może KAT był już do doopy...
Płyn w spryskiwaczach mi się skończył, żarówka od świateł mijania się spaliła, a ja nie mogę otworzyć maski :-( :-( :-(
Wysłane z mojego HTC One S