Jaki numer katalogowy maja felgi aluminiowe w policyjnych 159 ?
55E czy 56J ?
Gdzie moge znalezc(kupic) takie uzywane felgi?
Printable View
Jaki numer katalogowy maja felgi aluminiowe w policyjnych 159 ?
55E czy 56J ?
Gdzie moge znalezc(kupic) takie uzywane felgi?
17" a raggi, serie su Distinctive MY08, opt. 55E
156082579, euro 463.36, peso 10388 gr
Rzuć okiem tutaj: http://www.alfavirtualclub.it/forum/...p?f=26&t=61051
Możesz ja np. kupić na allegro. Ale teraz akurat jak patrzyłem to są tylko pojedyncze egzemplarze. Jest jeden komplet, bodajże u szwagrów, ale zaznaczone w opisie że jedna felga krzywa
ja kupowałem na allegro, szukałem przez parę tygodni. miały być ideał a przyszły felgi porysowane a opony takie sobie. dałem niemało więc trochę wtopa. pisałem nawet o tym w grudniu temat - wyszukaj . jeden z forumowiczów (chyba misiu7911) sprowadza felgi, pogadaj z nim może coś dla Ciebie wykombinuje. wiem że ma kilku zadowolonych klientów na forum.
-- updated---
widzę że misiu7911 już się zaoferował w trakcie jak pisałem posta :)
No ,posiadam tez 18 rondell ala alces z rozstawem 5x112 ale w cenie czapki sliwek:)
epsonix, no niestety, w watku nie ma zadnej konkretnej odpowiedzi. Ot masa linków do felg w cenach...... szkoda gadać. Wiec prosze mi tu nie "lenić" :)
Mylisz się. W dyskusji którą podlinkowałem misiu7911 w poscie numer 7 napisał : "i te od opla tez beda pasowaly,a napewno beda tansze".
Były też inne wątki o felgach stalowych na forum, dlatego sugerowałem wyszukiwarkę.
Jeśli masz standardowe zaciski (nie pakiet TI) to 16" felgi wchodzą, a te od opla mają jedynie trochę inne ET i szerokość i w.g. mnie powinny pasować.
Ten wątek jest o Fajnych Felgach - stalowe do takich napewno nie należą, więc trochę robisz OT. Jeśli masz wątpliwości myśle że lepiej dopytaj w wątku który Ci poprzednio wskazałem, przynajmniej będzie porządek na forun.
to nie chodzi o pakiet Ti tylko o duze zaciski Brembo
Z tamtego linku to były fajne:
19" a raggi pack TI
50903126, euro 367.49,peso 14000 gr
http://www.alfavirtualclub.it/forum/viewtopic.php?f=26&t=61051
Ale raczej takie to nie na nasze grogi, chyba 18 prędzej :)