yyy..?
Printable View
eh tam ;)
kiedy jakies spotkanko? :)
- - - Updated - - -
jedziemy do tego bray? ja bede mial Rodzicow w tym czasie... wiec 4 osoby beda jechaly ;) 20 euro kosztuje wejsciowka?
Kucze chyba nie w temacie jestem, co ciekawego w bray??
Ano J
Musimy się kiedyś spotkać, bo to nie wypada ;) No i chciałbym zobaczyć 166 który jest w dobrym stanie..
Nadal mam GTA, choć jest w warsztacie, a JTS to całkiem niezłe auto na co dzien. 166 niestety nie doczekał swojego..
W Athlone jest mały meeting w co trzecią Niedziele miesiąca (gdzie normalnie jestem)
Link do starego metingu:
http://www.pistonheads.com/gassing/t...E2013+%2C+11am
Kontyngent Alfy jest dość mały, ale normalnie cos ciekawego tam przyjeżdża.
Myslalem ze w Bray jest festival of speed;)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Czyli 3-4 Limerick? ;)
Kto jedzie? Ta strona jest troszke chaotyczna...pomieszali wszystko co sie da...
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Ja na pewno jade w niedziele z samego rana.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
ja też na pewno i też tylko w niedziele
Ja jeszcze nie wiem na 100%,ale jeśli pojade to też tylko w niedziele.
Ja sie chyba tez wybiore :) zalezy od pogody.
cos mi strona ich nie wchodzi ale bilety chyba sa za 25 euro od osoby?
25, dzieci do 12 free i 37 za dwa dni :)
Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
Bede na pewno, pewnie tez w niedziele!!
Jedzie ktoś przez Dublin??
Chętnie pojechałbym ale też tylko w niedziele a ze wozu nie ma to szukam jakiegoś kolegi teraz :D:D:D
Także jakby ktoś coś to ja w niedziele chętnie.
Szczegóły napewno dogadamy :)
Ja zabieram cala rodzinke :) i jak fundusze pozwola to zostane na cały weekend. Niedaleko od limerick jest tez sporo atrakcji dla ' turystow ' hehe
Johny pamiętam ze mówiłeś o tym ale wiesz wrazie W trzeba coś mieć :D
że do kogo? ;p
Jak kupujecie bilety przez net to kosztują 22 euro od osoby. http://www.irishfestivalofspeed.com/buy-tickets/
Ja już mam kupione.
Ja jeszcze nie, polecialy mi dwie opony z tylu ostatnio, dobrze ze mam jeszcze stare 17stki. Samochod to jednak skarbonka bez dna.
ja z Michalem juz nie jade w trase :P znowu cos mi bella strzeli focha ;)
hehe ja jeszcze nie wiem na 100% czy bede ;) to jednak 4 osoby do zabrania w daleka podroz ;) zobaczymy jak moj Tata bedzie sie czul ;)
- - - Updated - - -
bedzie ktos jechal przez Dublin?
A mi doszły w końcu eibachy pro-kity miałem dzisiaj je wrzucić na auto to trochę męki było z odkręceniem śruby zabezpieczającej z tylnego prawego koła ale nabicie nasadki dwunastokątnej załatwiło sprawę i mam nadzieje,że w PL alu mi nie ukradną bo wyrzuciłem wszystkie z auta:)
- - - Updated - - -
Ma ktoś namiary na Łukasza (Galway)? mówił na spocie,że ma puche na zbyciu bo on ma wydech od 2.4 a moja nabrałaby trochę rasowego wyglądu.
Artur: zabawne;) tym razem wezme linke to ciebie pociagne;)
Ja dostalem dzis oponki na kreche od znajomego. Ale nie wiem czy pojade bo się okazalo ze jakas robota sie szykuje. Ale nie bede zapeszal, zobaczymy.
Alf nie okradaja. Jak chcialem zeby mi otoworzyli auto bo zatrzasnalem kluczyki to sie skonczylo na biciu szyby. Podobno bardzo ciezko Alfe otworzyc. No a z felami to różnie moze byc. Ja np. Juz nigdy nie pojade do pl na 18" kupie jakies zdechle 16 bez bieznika i w trase;)
Jakby ktos chcial to ciagle mam telefony 17 stki z dwiema oponami, do jazdy jeszcze, za 60e.
5 kolek mam :) 2 oponki w miare na zapas nie dziurawe nawet do jazdy, reszta smietnik.
Coz zalezy od tego gdzie w Pl jedziesz. Ja musialem ze swiecka do Olsztyna a pozniej po Olsztynie jeszcze. I nie bylo to najprzyjemniejsze a sa bardziej dziurawe miasta w Pl. Tragedii nie ma ale szkoda opon i felg. Lepiej zarzucic stare 16 albo 17. To
Jest jednak 2tys km i czuc te 18 niestety, szczególnie w PL.
A wiesz roznie to bywa hehe;) moze ktos wezmie do wieswagena ;) Jedna pare sprzedalem do Forda a skory czarne poszly do jakiegos Campera;) hehe
Oczywiscie do wieswagena kolegi;)
Jade do Leżajska (piwko chyba piłeś :) u mnie drogi jak i na podkarpaciu są dobre więc co do tego obaw nie mam. Wiem,że kawałek drogi jest ale damy rade :)
- - - Updated - - -
Dzisiaj zamówiłem górny lewy wachacz i końcówki drążków i cena wyszła 93f. Chyba kupie wieśka będzie tańszy w utrzymaniu :D
eeeee Panowie ;) wie moze ktos gdzie mozna kupic starszego spidera za dobra cene? ;) rocznik ponizej 1983? ;) korci mnie zeby zmienic 159 na cos vintage ;)
Jakiś czas temu był na gumtree był taki http://www.gumtree.com/p/cars-vans-m...der/1014889926tylko jak szybko się pojawił tak szybko zniknął :)
Teraz ten spiderek jeździ w mojej okolicy na Finglas :D
często go widze i aż serce szybciej bije
a z tego co go widziałem to super się prezentuje