Poki co na dole/na zielonym...ale sadzac po pogodzie to chyba juz nie dlugo i wrocimy pod go sport....ostatnio frekwencja byla bardzo marna...
Poki co na dole/na zielonym...ale sadzac po pogodzie to chyba juz nie dlugo i wrocimy pod go sport....ostatnio frekwencja byla bardzo marna...
ja jestem chora więc nikaj nie jada...
Aniucha szybko wracaj do zdrowia bo ktoś musi przecież pączki skonsumować - zostały tylko dwa - tyle że z tamtego roku i może rzeczywiście pójdą tam gdzie trzeba (cycki) http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=122705&stc=1
Kto jeszcze dziś urzęduje o 20:00? :D
hahaha :P i tu zacytuje klasyka :P "nie liczy się rozmiar..." a pączki właśnie konsumuję :D i niech idą gdzie chcą. ważne że mam je jak spalić :fuck:
ja , ymhhhmmmm...
Żeby spalić jednego zjedzonego pączka trzeba uprawiać seks przez godzinę...Mowa jest o świeżych. Takie rocznikowe to oprócz godzinnej gimnastyki pochłoną jeszcze czas tam, gdzie król piechotą chadzał:)
dobrze mówisz :) godzinę tylko? to są półkolonie :P
Ktos sie wybiera dzisiaj?
Będzie ktoś dziś?
No właśnie, kto co i jak dziś?
BO się zastanawiam nad przyjazdem :D
Kurde mi już drugi czwartek leci przez warsztat :/
Daleko nie mam pojadę zobaczyć co się dzieje
aktualne?? Ja i Justyna będziemy
ja też będę na chwile
Gdzie na dole czy pod go sport
Ciao! Coś tu cicho się zrobiło :(
Żyjecie czy też wszyscy swoje belle pucujecie !?! ;)
I dobrze bo ja też w końcu to zrobiłem i po dłuższej mojej nieobecności mam zamiar zobaczyć wasze mordki :D a być może będzie też ktoś dla mnie nowy - tak więc -Ci vediamo domani sera .
Kto jutro będzie ???
Ja będę tylko pytanie u góry czy na zielonym?
Ciepło jest tak więc na świeżym powietrzu :) Kto będzie to może się załapie na ... niespodzianka !!!
my będziemy !!!!
Ciao!Dziękuję wszystkim co mogli i dotarli na spota ;)
Skromna niespodzianka chowana w rękach myślę że wejdzie w krew http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=127086&stc=1
no jak już Pietro pisze z konta P4 to wiedz że coś się dzieje...
P4 już pewno w lesie zakopany :D
Musza sie kejs do wos karnąć haha a godocie po ślunsku :D ? Hrhrhr
Wysłane z mojego GT-I9300
hehehe a moga jo się do was gebelsem przyłączyć ??:) Narazie powoli szukom Alfy a ,że 156ka sprzedała się na moje nieszczęście wcześniej niż "klocek" to się nim narazie bujam .
Byłby ktoś chętny na ognisko w czwartek ok 20 u babci? (zamiast spotu)
Hmmmm no własnie co dziś robimy, bo My z Magdą wkońcu pojawić się chcemy. Dawno Nas nie było.
Ognisko w znanym nam miejscu jak najbardziej może być.
Pzdr.
To jak ognisko czy spot 3 stawy?
Podobno 3 Stawy.
Będzie ktoś dzisiaj? chętnie bym wpadł na chwilkę :)
Jo zamierzam być, pietropili bydzie na bank, Adams tyż mo być :D
więc pusto nie bydzie
Szukać ludzi albo zielony podziemny albo u góry pod GoSport (zależy od temperatury i opadów atmosferycznych) :D
A mie sie nie chce
Ale temat chcialem podbic :cool:
Bocian wpadaj, chętnie oblukam Twoją Ti :D
Na wspólnej zaraz oglądam :D
Dotarli ino Jo, Pietropiliiiii i Kamillllllllllll :D reszta kaj?
W robocie jak ja np.
Nie o Ciebie pytałem, a o tych co mieli być, a nie dotarli ;D
Ja byłem, widziałem 3 Alfy, stałem zaraz obok ale nie widziałem nikogo obok, a że nie mieliśmy okazji się jeszcze poznać to nie wiedziałem kogo szukać :) potem już tylko widziałem jak się zwijaliście :)