to kiedy robimy spota? ;) pasuje coś ogarnąc wiekszego;)
Printable View
to kiedy robimy spota? ;) pasuje coś ogarnąc wiekszego;)
a alfa tam wjedzie? czy beda nas ewakuowac? :P
Moja daje rade:)
http://www.sadeczanin.info/wiadomosc...odziemny,52724
Jeszcze mi życie miłe :)
10.11 mi wstępnie odpowiada, ale nie wiem, czy już zimowymi 16-tkami nie zeszpecę krajobrazu ;)
witam widzę coś organizujecie może można się przyłączyć?
czyli ja tez powinienem byc? :P xD
Jak tak zapraszacie to raczej będę :). Do Sącza mam ok 35km ale co tam. Tylko muszę kółka wyważyć.
Jakby się koledzy nie pogniewali to przy okazji bym zapytał o parę drobnych rzeczy.
A o której godzinie tak wgl?
I przy okazji wezmę znajomego ze swoją GTV jak będzie miał chęci :D
Jest jeszcze ktoś z okolic Krynicy ?
A "creative technology" przyjmiecie? :P Forum Citroena kiepsko stoi a pogadałbym o motoryzacji. :)
No to może i ja się pokaże jak zdążę ogarnąć konserwację.
Tak czytam i widzę ze szykuje się fajny spocik i zaraz mnie coś trafi bo nie dam rady przejechać :/
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Nie będziesz sam, pewnie mnie tez nie będzie...
Pozdrawiam Marka. Parkowałem dzisiaj koło Ciebie (pandą) przy tesco. Później na cmentarzu cię widziałem.
Hehe. Dobrze że Alfa teraz tak mało modeli produkuje. :) Łukasz szybciej uzbiera całą kolekcję. :)
- - - Updated - - -
http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE
POLECAM. :P
jak zdrowie dopisze to z chęcią do was wpadne tylko gdzie i o której? może mi się uda z moich okolic kogoś zgarnąć
Załącznik 113004Załącznik 113005
No to drugi Łukasz zbiera kolekcje 159 xD
Panowie jak dalej będziecie kupować "9" w takim tempie i takich ilościach to będzie ich więcej niż Passatów ;)
moonraker3 wiesz coo dobree !!
Aaa jak juz jestesmy przy muzyce, to polecam tez:
http://www.youtube.com/watch?v=gYKQmUsAaO8
Popieram ;)
A tak na marginesie to moją Alfa coś mnie nie lubi ostatnio. W przedostatni weekend wsiadam do Belli, odpalam a ta mi wywala błąd silnika (zawór EGR), podpinam laptopa sprawdzam o co chodzi, kasuje błąd odpalam sytuacja się powtarza. Błedu już nie chciało mi się kasować, jeziłem tak do niedzieli. W poniedziałek żona wsiada do Belli odpala, zero błędów wszystko ok, przypominam ze bledu nie kasowalem. Żona jeździła cały tydzień zero błędów, zero problemów. W piątek ja wsiadam za kółko odpalam Bella daje sygnał głosowy i wyświetla się znowu błąd silnika (zawór EGR) bledu nie kasowalem tyko jeździłem. W poniedziałek historia powtarza się kolejny raz, żona wsiada odpala zero błędów, Bella śmiga aż miło. Ciekawe czy w piątek jak ja będę jeździł Bellą odwdzięczy mi się znowu błędem :/
kolegi z forum xD ;)
ogarniałem mu temat klap wirowych rozrzatu itp. ;)
A juz myslalem ze sie nawrociles na sedana:D
Kurde nie ogarniam już tych 159. :) Pewne jest tylko że laska ma 155! :)
- - - Updated - - -
Paweł gdybym był Alfą to też wolałbym żeby kobieta siadała do mnie(na mnie) a nie Ty. :P
- - - Updated - - -
Na spota zapowiadam się. :) Jako miłośnik motoryzacji i sympatyk sympatyków. :P Na 90%. :)
156 RULEZ! :) Jesz laska sprowadź 166 po lifcie do kraju na spota. :)