Ja dzisiaj zdjąłem plastikowe nadkola z przodu i popsikałem środkiem do konserwacji podwozi, zwłaszcza tam gdzie zaczyna sie próg bo miałem źle założone nadkole i sypał sie tam piach. Poskładałem tak jak ma być i jest git :)
Printable View
Ja dzisiaj zdjąłem plastikowe nadkola z przodu i popsikałem środkiem do konserwacji podwozi, zwłaszcza tam gdzie zaczyna sie próg bo miałem źle założone nadkole i sypał sie tam piach. Poskładałem tak jak ma być i jest git :)
No ja dziś przegląd autka zrobiłem wym. oleju w silniku oględziny podwozia i niestety czas na konserwacje bo "ruda" zagląda gdzie nie ma:D
Przetarlem tapicerkę i umylem szyby :D
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Naprawa silniczka wycieraczek - znalazlem kilka zimnych lutow. Wczoraj umyta a dzis odkurzona. Nowy zapach plus zalanie do pelna.
Z racji dobrej pogody Alfa została dziś umyta.
Wczoraj zamontowałem radio PIONIER, a co niech słucha ,poprzedni właściciel zostawi tylko dobre głośniki....
Od dwóch dni karmę Zołzę V-Power Racing (tak jakoś mnie naszło na Shellu w Czeskim Cieszynie). Przez chwilę myślałem, że komputer zwariował ze wskazaniem średniego zużycia :P
A co z tym zużyciem było nie tak?
Przekopalem pol internetu szukajac wskazowek jak wyjac srube laczaca piaste amortyzator i wahacze w 156 SW gdyz jutro chce je wymienic i zakladam ze ta sruba bedzie mocno zapieczona...