Gdzie,pisali i jaką to folia?
Żeby nie było offtopu to ją,dzisiaj umylem alfe na bezdotykowej ;)
Printable View
Odżałowałem i wykosztowałem się 6,98zł na odświeżacz powietrza, ale za to jaki design:) ps. w zestawie 4 szt;)http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137986&stc=1
W ciągu tygodnia : nowy olej Millers , rury z kwasówki do turbo i na deser nowe radio
Sent from my iPad
Gekon zapachowy z Auchan, fajnie wygląda oraz zasrana mała żaróweczka w popielniczce gdzie trzeba było całą rozkręcać...
Moja bella dostała dzisiaj małe spa :) kompletnie umyta po czym wyczyszczenie na sucho sciereczkami z woskiem Shell.
Naprawa alternatora - wymiana regulatora napiecia., wymiana palnikow d2s - jeden sie spalil, naprawa przetwornicy - zimne luty na wtyczce 12v spowodowaly spalenie palnika, wymiana koncowki drazka - musialem rozwalic chcac wyciqgnac alternator co i tak sie nie udalo, mycie na bezdotyku plus tanksztelen do pelna
Se umylem tylko bo tankowane bylo full kilka dni temu :cool:
Wczoraj umyłem, odkurzyłem wnętrze i wyczyściłem podsufitkę. Potem sprawdziłem poziom płynów oświetlenie i ciśnienie w oponkach :) ot taki mały przeglądzik jak co tydzień, żeby bellusia sie nie obraziła na mnie na drodze i jakiegoś focha nie strzeliła ;)