Ja sobie czasem tak myślę, że wśród tych wszystkich wizualizacji jakie nam media podają, być może jest ta prawdziwa :D
I nawet nie wiemy, że wiemy :D
Printable View
Ja sobie czasem tak myślę, że wśród tych wszystkich wizualizacji jakie nam media podają, być może jest ta prawdziwa :D
I nawet nie wiemy, że wiemy :D
Z tego co się dowiedziałem u dealera AR to nowa Alfa ma być tylko w wersji liftback.
Większość 159 to SW ... albo przynajmniej pół na pół- w każdym razie duuużo. Czemu mieliby "urwać kurze złote jaja" jak mawia klasyk :D
Jesli sami wypuszczaja te rendery, i pojda w ich kierunku to dobrze sie zapowiada:)
nie pojmuje tej miłości do kombi... dla mnie kazdy sedan czy hatch bije na głowe kombi... estetycznie. po co komu wielkie wozidło, jak karawan? owszem, alfy są ładne, jak na kombi, ale jednak w zestawieniu z sedankami to jednak coś estetycznie piętro niżej...
Mam nadzieje, ze nie będzie Giulii kombi:)
KRS, to nie jest kwestia miłości do kombi (a w przypadku Alfy-> SportWagon) tylko raczej kompromisu. Aczkolwiek są i tacy co kochają kombi za to, że są kombi. O gustach się nie dyskutuje.
Jak dla mnie to tylko SW a dlaczego? Bo mam sedana 406 i tam nic się nie mieści w tym bagażniku, problem jest nawet ze składanym wózkiem dla dziecka czy wyjazd na urlop a SW jest do tego idealne (w przypadku alfy też bardzo ładne). Kombi jest feee a szczególnie accord :)
Nie wypuszczenie SW to byłby dla mnie strzał w kolano. Są ludzie którzy potrzebują czasem coś przewieźć czy mają rodzinę , a chcą ładne kombi i wtedy wybór pada na Alfę :)