Szukajcie dalej okazji...
A 3voq sprzedaje sprawdzona i legalna ale za kilka kpln więcej, wiec rozumiem ze sie noe nada :):):):)
Printable View
Szukajcie dalej okazji...
A 3voq sprzedaje sprawdzona i legalna ale za kilka kpln więcej, wiec rozumiem ze sie noe nada :):):):)
Jest na forum w dziale sprzedam i na grupie alfaholicy na fb.
No to życzę powodzenia dla chętnego.Bezskutecznie próbowałem się umówić na oględziny samochodu zaznaczając,że jestem bardzo zainteresowany a targowanie się o cenę nie jest moim priorytetem-a to grypa, a to gorączka, a to wyjazd, a to nadchodzące egzaminy.Trwało to dwa tygodnie, po dwóch tygodniach zwodzenia dostałem info,że za następne dwa tygodnie będę BYĆ MOŻE mógł przyjechać obejrzeć samochód.
To jest właśnie Polska.
Pozorny kraj pozornych ludzi, w tym handlarzy aut. Może zwłaszcza handlarzy aut i naiwnych kupców okazji.
Ile wody w Wiśle i Odrze musi upłynąć, by Polak katolik Polaka katolika nie sprzedał za czapkę gruszek?
Ostatnio od Francuzów, od których pochodzi moje GT (i tych, którzy podobno zdradzili Polskę w 39) dostałem dwa mejle z przypomnieniem, że trzeba zmienić rozrząd. Bo choć przebieg auta niewielki, to rocznikowo, od ostatniej interwencji, nadszedł już czas.
Podczas kupna samochodu to nie można w nic wierzyć na słowo. Samemu dokładnie wszystko posprawdzac na tyle na ile można. Nie powiem, że każdy ale znacząca większość ludzi podczas sprzedaży będzie ściemniała ile się da, żeby tylko sprzedać auto, które może okazać się szrotem. Jeśli ktoś ma coś dobrego do zaoferowania, często rozchodzi się to po znajomych i rodzinie.
Jest jeszcze trochę uczciwych ludzi, jednakże niewielu, bo uczciwość w tych czasach się nie opłaca..
156 2,4jtd sprzedana - czas na GT
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-2...tml#c9a9230a16
powyższa sztuka wpadła w oko, co sądzicie?
Patrząc na cenę to powodem sprzedaży na pewno nie jest ilość drzwi. W tej cenie dobrej GT nikt z tego powodu nie sprzedaje. I ten przebieg 140 tys na 12 letnie auto (!) - brakuje tylko " trzecie auto w rodzinie" i "używane prze kobietę". Wielki dystans do ogłoszenia i prawdopodobne rozczarowanie przy bliższych oględzinach.
- - - Updated - - -
Patrząc na cenę to powodem sprzedaży na pewno nie jest ilość drzwi. W tej cenie dobrej GT nikt z tego powodu nie sprzedaje. I ten przebieg 140 tys na 12 letnie auto (!) - brakuje tylko " trzecie auto w rodzinie" i "używane prze kobietę". Wielki dystans do ogłoszenia i prawdopodobne rozczarowanie przy bliższych oględzinach. A wg zdjęcia to prawe drzwi trochę nie dochodzą
Za "nowym" GT objezdziłem pół p olski. Szukałem auta do 20k i powiem szczerze ze ciezko znaleźć cos ze skórą w tej kasie żeby nie było kombinowane. Nawet auto z przy salonowego komisu fiata za 18k leżało na dachu, ogólnie szrot. Obejrzałem jakies 25 sztuk, wiekszość graty. W koncu kupiłem niedaleko od domu, może i nie ideał ale przy tych co oglądałem wypada naprawde dobrze :)