Działa na zwykłym i na usb-c. Nie ma różnicy w działaniu, możliwe że w ładowaniu, ale nie sprawdziłem.
Printable View
Działa na zwykłym i na usb-c. Nie ma różnicy w działaniu, możliwe że w ładowaniu, ale nie sprawdziłem.
No to nie ma sensu kupować kabla :). Ja bym osobiście wolał, żeby podczas AA się telefon nie ładował.
Jestem zainteresowany zakupem alfy Giulia. Podaje link. Może znacie to auto. Czekam na informacje dotyczące tego konkretnego egzemplarza.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6DFc5R.html
Odradzam rocznik 2016, ma wszystkie choroby wieku dziecięcego, ilość awarii i problemow jest ponadprzeciętna.
drobiazgi raczej, reszta to firmwary, jak auto aso uparcie poupdatuje(co nie jest takie oczywiste dla aso) to jest OK, mozna dobie tez wymienic sprezyny i tlumik klapy bagaznika (to dotyczylo nawet 2018) i wygluszyc klape mata butylowa. znam kilku co maja prod mid 2016, przebiegi zrobili a niektorzy mocne chipy i nie narzekaja
Urban legend. Jest wręcz przeciwnie. W pierwszym roczniku bardzo się starali, żeby nie zaliczyć wtopy i pogrążyć modelu.
Montaż był bardzo dokładny, siedzenia były ze skóry, dopiero później zaczęli stosować tzw. eko skórę, nie było bramki SGW, silnik 2.0 w wersji 200 KM był zdławionym 280 KM.
Z dieslem była możliwość kupna skrzyni manualnej.
Soft można zaktualizować, sprężyny klapy, czy odbojniki, tanio wymienić.
Na forach nie słychać o jakichś problemach związanych bezpośrednio z rocznikiem.
A to prawda, że mają wycofać wkrótce silniki 200 KM ze względu na ekoterrorystyczne kary? Może jeszcze nie w tym roku, ale słyszałem od sprzedawcy, że tak się to prawdopodobnie skończy.