A u mnie (też 2016) po krótkim czasie użytkowania lewy spryskiwacz wisiał sobie na zewnątrz zderzaka. W serwisie też temat znali, zamówili i wymienili.
Printable View
A u mnie (też 2016) po krótkim czasie użytkowania lewy spryskiwacz wisiał sobie na zewnątrz zderzaka. W serwisie też temat znali, zamówili i wymienili.
Dzięki Panowie! No dziwne, chociaż mi wydawali na wariackich papierach 31.08. Ja mam 2016 rocznikowo właśnie. Uspokoiliście mnie trochę. :)
Wymiana samych klapek załatwi sprawę czy coś więcej trzeba?
Tylko klapkę założyli nową
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Problem nie leży w klapkach - należy wymienić całą instalację - za słabe mocowanie klapek oraz brak synchronizacji ciśnienia przez co wyrywa klapki.
nowy dzien nowe problemy - przestało działać ogrzewanie tylnej szyby. nie sprawdzaem bezpiecznikow nawet tylko pojechalem po drodze do aso bo i tak jest kilka innych tematow ktore ciagna sie od dawna i ciagle czesci nie przychodzą i chcialem ich pogonić. ktos chyba mial ten problem, moze tu napisac co bylo przyczyną? gdybym mial jeszcze raz kupowac giulie to tylko na abonament a coraz czesciej mam mysli czy nie trzeba bylo jednak brac bmw 430ix gc
...
wyjezdzam zaraz autem zastepczym. fiat doblo multijet:)
będziesz mógł zrobić już duże zakupy na święta i wszystko za jednym zamachem przywieźć :)
obok tego serwisu jest jedyny w Polsce firmowy salon FCA, aut na placu od groma, różnej maści i nie mają żadnej fury podobnej do pozostawionej... Na zapleczu przecież stoją stelvio qv i giulia qv używane, mogliby Ci dać w ramach rekompensaty na czas naprawy...
Dali mu takie, żeby więcej nie zawracał głowy :)
doblo przydaloby mi sie na piatek, bo przeprowadzam biuro, nie musialbym pożyczać. ale bie chce tym jezdzic dluzej niz po odbiur giulii dzisiaj.
aso w bb ma tylko 2 auta zastepcze a z wypozyczalni nie chca brac (mimo ze tak jest w gwarancji - do 4 dni nakezy sie jak psu buda) bo podobno dyrekcja nie lubi placic.
aut demowek ani prasowek nie daja. mi zalatwili z jakuegis innego dzialu cokolwiek.
wiem, jest to słabe podejście. w bmw dostałbym inne bmw.
obawiam sie ze trace serce do tego auta. z jednej strony jest wspaniale, jezdzi rewelacyjnie, wyglada spektakularnie, z drugiej za 0.5 roku 10tys km to jakaś 10-12 wizyta w aso, lista spraw z ktorymi sie borykaja niewieke sie skrocila (skuteczne naprawa lusterek i wymiana pokretla od radia ale przy okazji tego podzubsli maskownice plastikowa i trzeba bedzie ja wymienic) a nowych przybywa. na nowe radio czekam od kilku miesięcy, mialo byc 28 pazdziernika, do dzis ani widu ani slychu (to odnosnie problemow z android auto i kamera cofania na co od 0.5 roku sie skarże im, szlo juz przez teseo w lecie i dalej nic)