-
Ja też na niosłem trochę zmian w alfie. Nowy tłumik, tył zawieszenie całe wraz ze sprężynami nowe, nowe hamulce poza tarczami, nowe reflektory przednie :D, nowe linki hamulca ręcznego, nowe kierunki boczne, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu dojdzie do tego nowa atrapa zderzaka ta na dole bo tą mam już połamaną i znaczek zrobię z przodu :) no i całe zawieszenie przednie. :)
- - - Updated - - -
Co do spotkania to nie wiem mi by pasowała godzina :D tak gdzieś 14 :). :D
-
Witam
Serdecznie zapraszam wszystkich Alfistów z okolicy i nie tylko do stworzenia orszaku weselnego 22.06
O godzinie 17:00 w kościele Franciszki Siedliskiej później przejazd do Komorowa Żuławskiego na sale.
Około godziny 16:40 wyjazd z domu panny do kosciola.
Jeżeli ktoś chętny bardzo serdecznie zapraszam na pewno się odwdzięczę za ta przyjemność którą mi zrobicie odprowadzając mnie w te ostatnia drogę wolnosci
-
mi tam w to graj zbierzemy kilka innych osob i sie podjedzie
:)
-
Gratulacje! A swoją jedziesz do ślubu? Bo ja mam juz też termin na 19.07.2014 i planuje swoją :D Jeszcze raz gratulacje! Niestety ja nie mogę bo mam za daleko ;) Jakieś niecałe 1700 km :)
-
nie jade swoja 156 udalo sie znalesc 159 czarna taka jaka chciałem kolega z forum z gdańska sie zaoferował moja 156 beda jechac świadkowie :D
-
ja sie pojawie a moja jechali rodzice :)
-
ja też się mogę pojawić...:)alfapier to wtedy spotkamy sie u ciebie i pojedziemy razem bo nie za bardzo kojarzę gdzie ten kościół jest....;):P:confused:
-
kosciol jest na ulicy willowej za politechnika i hala sportowa. Wyjazd od panny mlodej z ulicy chełmonskiego
-
Jutro?
- - - Updated - - -
czy w sobote?
-