Cytat:
Majka ważna jest umiejętność czytania ze zrozumieniem, podałem "instrukcje" co nalezy zrobić i jak ale do kolegi to nie dotarło.....
Teraz co podajesz to raczej nie bedzie odczytane i zrealizowane, to jest za trudne dla przeciętnego zjadacza chleba, czytającego instrukcje co drugie zdanie..... Aby nie być do końca odczytany jako złośliwy, dałem do poczytania tę instrukcję koledze z warsztatu, ot zwykły mechnaik..... czytał, czytał i się poddał, powiedział że powinni zabronić publikowania takich tekstów bo potem ludzie przyjeżdzają i się wymądrzają..... na marginesie multipoint , czyli wtrysk uwarstwiony nie jest łatwy w diagnostyce.... A jeszcze sprawa twego ECU, który chyba miał błędy związane z błędną sumą kontrolną, nie pamiętam czy elektronik dał obie z tym radę tak do końca ...
Wiele jest ważnych umiejętności, tak jak czytanie ze zrozumieniem czy kończenie zdania jedną kropką. Jednak jak widać nie każdy jest omnibusem, trzeba wziąć oczywiście poprawkę na to, że żyjemy w kraju w którym ludzie bardzo ale to bardzo lubią dogryzać. Z twojej instrukcji za wiele nie wynikało, przeczytałem ją (tak każde zdanie) kilka razy i jak widać mój intelekt 'przeciętnego zjadacza chleba, czytającego co drugie zdanie' nie podołał. Dlatego na przyszłość bardzo proszę podawaj instrukcje w punktach i łopatologicznie albo po prostu nie zwracaj na takich jak ja uwagi.