Czyli co, bo już totalnie zgłupiałem :P mogę na nich jeździć a buczenie jest efektem typu opon?
Czyli co, bo już totalnie zgłupiałem :P mogę na nich jeździć a buczenie jest efektem typu opon?
Ogólnie można podsumować to tak. Felgi pasują do 156 bez problemów, przeróbek itp. Huczenie może być winą opon i tu należałoby to skonsultować z poprzednim właścicielem.
225 to już tak minimalnie powyżej "normalnej" szerokości jak dla 156 :P 215 jest ok, ale 225 potrafi przychaczyć i tak samo jak 215 nosi w koleinach. Jednak u mnie przy 215 nie ma żadnego buczenia, chuczenia, jest cichutko ;]
A tak zapytam....Niechce ktoś pozbyć sie ( najlepiej zamienic na moje ) 18" lub 19" jak wlejzą.... bo dla mnie 17 już zamałe....Oczywiście dokładam sruby pływające bo fele 5x100... Najlepiej pasowała by mi jakaś szprycha ala GT ...Telefony odpadają....Opony w dobrym stanie ...215/45...Wiem ,że temat na bazar ale na chama nie chce się pozbyć bo dopiero je dopiesciłem a może cus sie trafi....PS. Miał ktoś coś takiego założone na Alfonsie bo sie zastanawiam nad tym zestawem...
http://moto.allegro.pl/felgi-asa-ar1...416743844.html
Też się nad nimi zastanawiałem ;).
Tak wyglądają 17" na GT (ostatnie foto):
http://moto.allegro.pl/felgi-chrom-a...414109645.html
Na starcie możesz darować sobie 19" bo przy takiej średnicy musialbyć założyć opony o bardzo niskim profilu i szybko by Ci ich się odechciało. Poza tym trochę dziwnie wygląda 156 na 19" felgach.
Drift-r tyle,że tą GT trzeba by zglebić bo na fotach wygląda jak na terenowym zawieszeniu. Ja opuscilem już o 4cm i chce uzyskac efekt "wypełnienia nadkola " a 17tce troche brakuje . Z kolei niżej auta na naszych drogach nie widze pozatym przy -40mm juz jest niezły negatyw na kołach to przy -60mm koła będa pod kątem 45 stopni:D
No i znalazłem fele z Audi S-line w Alfie i to u nas na forum....Mimo ,że większość opinii jest negatywnych. To według mnie jakby się pozbyć znaczka to wyglądają zajebiscie....Załącznik 59738
- - - Updated - - -
Drift-r tu mosz dwie fotki 156tki na 19 rimzach...Moim zdaniem ...miód malinaZałącznik 59739Załącznik 59740
Jak dla mnie te felgi z audi ( i to jeszcze ze znaczkami) zupełnie nie pasują do Alfy.