chyba Fisker Karma, ale nie jestem pewien. Stało pod Grafiką 2 dni temu :)
kurcze, niedaleko mnie, mogłem pojechać na przejażdżkę :)
Printable View
No Fiskera też jakiś czas temu widziałem w Bziance.
tak chlopaki to to.Co to w ogole jest za marka??Robi wrazenie nie powiem
i nawet na sprzedaz to ktos ma http://allegro.pl/fisker-karma-i4249981745.html
No a mówią, że podkarpacie takie biedne :D
Hmm, teraz to nawet wiem kto jest właścicielem tego Fiskera ;)
pewnie ktos z tych biedniejszych:D
Powiem to tak - chyba jako pierwszy namierzyłem 4C na Rzeszowie ^^
Widziana dzisiaj na Powstanców Wa-wy. Perełka ładnie się prezentuje w nocy ;) :D
kurde jade do RZ bo widze, ze Sporting nie moze przestac jezdzic wiec moze go gdzies ustrzele:D
Krzysiu już ulokowana po 20 xD
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam Jarka (Sporting) i oczywiście jego nową piękną 4C. Bardzo dziękuję za przejażdżkę na prawym fotelu ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/05/431.jpg
Zazdrość :D
no zesz kurde ale Ci zadzroszcze
Dodano po 2 minutes:
Sporting mi tez obiecales.Jutro bede w Rzeszowie to co przewieziesz mnie??Pleassssssssssssssssssssssssssse
4C ustrzelona 10min temu na Krakowskiej. Pięknie się prezentuje :D
no by Was jutro jade do RZ i bede chyba do wieczora jezdzil i czekal az przejedzie.Chyba najczesciej na Krakowskiej byla widziana wiec stane sobie pod Nowym Światem i bede polowal:D.Macie szczescie, ze mieszkacie w RZ:cool:.Sporting widze, ze jak zaczal wczoraj jezdzic to przestac nie moze:D
ale sie chlopak cieszy jazda.Tez bym chyba tak mial.Jutro juz tysiak stuknie:D
Powiem szczerze, jazda tym samochodem to sama przyjemność !
i to niezależnie od tego czy stoję w korku, dynamicznie przyspieszam czy też wchodzę na wysokie prędkości :)
ps. wiem dlaczego 4C ma tak mały bagażnik !
To po to aby po zakupy spożywcze trzeba było jeździć 4 razy :D :cool:
Sporting gratuluje i zazdroszczę zakupu. "Czwóreczka" robi wrażenie na ulicy :cool: Nie będziesz może sprzedawał 159??:D
Poza tym pozdrawiam Niskiego mijanego w piątek po południu na osiedlu przy strzelnicy w RZ
Sporting jest szansa w poniedzialek spotkac Cie gdzies w RZ i zobaczyc to cudo na zywo, chociaz dotknac jednym palcem:D??
cicho cicho koledzy nie zasmiecajcie tematu bo kolega Jarek nie zobaczy mojego pytania:D.P.S. obiecujee, ze umyje rece przed dotykaniem albo zaloe nawet rekawiczki:D
Gdybyś chciał wpaść jutro do Dębicy to napisz tylko o której a napewno ja i pewnie Czarny tez zjawimy się gdzieś przy zjeździe z autostrady:-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
ja moge Ci podac numer tel. chyba, ze Ty mi wyslesz swoj na PW.Jezeli nie chcesz podawac numeru tel. co rozumiem to koniecznie musimy sie jakos ustawic jezeli tylko dasz rade gdzies podjechac.Ja bede w RZ w poniedzialek ok.8:30 ale bede zajety od 9:30 i nie wiem dokladnie ile ale mysle, ze ok.17 bede juz wolny.Najlepiej na Podpromiu tylko godzina zelezy od Ciebie;)
Dodano po 2 minutes:
no chyba, ze masz w planach smigac przez Dębice w najblizszych dniach to msyle, ze bylo by kilku ciekawskich zeby zmacac 4C
tez bym to wykorzystal i szybciej pierwszy tysiak wleci
wpadniesz sobie na burgera do naszego MC donalds.Mowie Ci w Debicy sa najlepsze burgery.Juz Ci postawimy za przyjazd burgera i cole:D,a co niech strace:D
Dodano po 6 minutes:
P.S. ze tak zapytam wziales urlop na najblizszy tydzien na jazdy testowe??Masz zamiar chociaz zjesc normalnie 3 posilki czy tylko MC Drive??Zartuje sobie tylko ale powiem Ci, ze na Twoim miejscu chyba wlasnie bym tak zrobil.Kolderka i podusia na prawym fotelu i 3x dziennie MC Drive.Wysiasc tylko na siku i zatankowac Ale:D
No i udało się! Przejażdżka obok nowiutkiej 4C, to niezapomniane wrażenie! Dziękuję za możliwość obejrzenia cacuszka i pokaz jego możliwości oraz danie nam forów. Piękna! Rewelacja! Pozdrawiam :)
p.s. a gdzie rameczki? ;)
Pozdrawiam dziewczyny z pięknego MiTo :)
oraz wszystkie Alfy mijane dziś w Rzeszowie
Pozdrowienia dla TomkaN mijanego na Pruchnickiej w J-wiu :) Pomachane :ciao:
Pozdrawiam również :)
Pozdrowienia dla załogi srebrno-niebieskiej 159 na blachach HPK mijanej 5 min. temu w Sośnicy k. Przemyśla ;)
Na ramkach? :D
Można by im podrzucić ramki forumowe :)
alfa piotrek_inf widziana dziś pod tesco
Drugie 159 HPK w Kraczkowej ;) poza tym pozdrawiam wszystkie kierowniczki/ków Alf spotkanych na trasie Arłamów-Rzeszów , m.in. srebrne 147 RP w Prałkowcach, czarne GT RP w Przemyślu, granatowe 156 RPZ koło Przeworska, srebrne 147 RJA w Mirocinie, granatowe 156 z parapetem RLA koło Łańcuta i srebrne 156 FL SW RZ na Lwowskiej w Rz. :)