Pozdrowienia dla srebrnej 147 przed FL i zmienionymi światłami z tyłu, chyba też widziałem ramki, ale słońce się odbijało i nie jestem pewny. Do kontaktu wzrokowego doszło dziś na ul. Kijowskiej w Katowicach ok 14 :)
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 147 przed FL i zmienionymi światłami z tyłu, chyba też widziałem ramki, ale słońce się odbijało i nie jestem pewny. Do kontaktu wzrokowego doszło dziś na ul. Kijowskiej w Katowicach ok 14 :)
Który to z Alfaholików studiuje na WIiNoM UŚ w Sosnowcu? ;)
Dziś stała jakaś na ramkach 159 chyba (już zapomniałem :D)
A ja serdecznie pozdrawiam właściciela 166 SJZ w kolorze blu ontario, którego nie dogoniłem wczoraj octavią przed bramkami wrocławskimi na A4. Szkoda, że się nie udało, bo Twoja 166 należała wcześniej do mnie. Niestety fałwejowskie TDI nie dało rady JTD :)
Pozdrawiam kierowcę 159 z którym mięliśmy się rano na bramkach do Greenparku na Murckowskiej
Pozdrawiam szarą GT dziś około 16:10 na DTŚ za Katowicami w stronę Chorzowa. Szara 159 SW :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ja pozdrawiam z wtorku "młodszą siostrę" obok której zaparkowałem w galerii Katowickiej KOL XXXX
to chyba mnie:)
rowniez pozdr.http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=124373&stc=1
Pozdrawiam kolegę z białej Julki dziś w Bielsku na ulicy Konopnickiej ok 10. Mrugałem Sprinterem, więc miał prawo nie zareagować ;)